Dabur Gyógynövényes fogkrém Neem 150 ml

Dabur Gyógynövényes fogkrém Neem – fluormentes fogkrém.

 

Antibakteriális, fertőtlenítő hatással a rossz lehelet megszüntetésére, megelőzésére, az erős, fehér fogakért.

Leírás

Dabur Gyógynövényes fogkrém Neem

Kiszerelés: 150 ml

A neem növény, bár hazánkban nem honos, de az indiai ayurvedikus gyógyászat egyik leggyakrabban használt gyógynövénye. Évezredek óta alkalmazzák a betegségek megelőzésében.

A neem egy Ázsiában, főleg Indiában és Burmában őshonos fa, mely méregtelenítő hatásáról híres, s minden egyes részét felhasználják valamely gyógyászati vagy kozmetikai készítmény előállítása során. A belőle készült olajat, kivonatokat és leveleit alkalmazzák az ayurvedikus terápiák során.

A Dabur Gyógynövényes fogkrém Neem fluort nem tartalmaz, viszont a természetes anyagok és a 19 gyógynövény kivonata biztosítja a fogíny ápolását, gyulladásoktól való megóvását, a fogkő eltávolítását és a friss leheletet.
A fogkrém természetes kalciumot tartalmaz, amely a dús habképződés következtében jól tisztítja a fogakat, egészen a fogínyig.

A gyógynövény-kivonatok fertőtlenítő hatásúak, megfelelő fogkefe használattal pedig teljesen eltávolítható segítségükkel a fogkő. A fogkrém természetes alapanyagai kiválóan alkalmasak a különböző fogínybetegségek, pl. fogínygyulladás és -vérzés megelőzésére és kezelésére. A fluormentes fogkrémet kisgyermekek és fluorra érzékenyek is használhatják. A termék tartósítószert és mesterséges színező-, illetve ízesítő anyagokat nem tartalmaz.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455