Csernyika Forte Fekete áfonya tabletta 150 db

Szemerősítő fekete áfonya kivonat – látásélesség javítására, szemfáradtság és a szem erős terhelése esetén ajánlott.

Leírás

Csernyika Forte Fekete áfonya tabletta

Kiszerelés: 150 db

A fekete áfonya nagymértékben segít csökkenteni a szem fáradtságát, támogatja a látószervek működését.

A Csernyika forte vitaminokkal, cinkkel tartalmazza az áfonya antociánjait, valamint a napi szükségletet vitaminokból és cinkből, amelyek a látás napi támogatásához szükségesek. Különösen a szem erős terhelése estén.

Az áfonya biológiailag aktív anyagai: antociánok, szerves savak, karotinok, pektinek, nyomelemek. A B csoport vitaminjaival, a C-vitaminnal, a rutinnal és a cinkkel együtt elősegíthetik:

– a szem feszültségének csillapítását

– látásélesség megőrzését

– megvédi a szemet a kifáradástól és a külső kellemetlen ingerektől

– a szem alkalmazkodását a sötéthez

– megerősíteni az erek falát, beleértve a szemfenék ereit is

– a vitaminhiány és a nyomelemek hiánya miatt bekövetkező funkcionális zavarok kiküszöbölését a látószerveknél.

A cink nélkülözhetetlen a látáshoz. Szükséges a rodopszin nevű pigment termelődéséhez és a fényjeleknek a retinán való átjutásához, aminek köszönhetően védi a szemet az erős fény az ultraibolya és más oxidációs hatású stressz okozta károsodástól. A szervezet cinkhiányos állapotával hozzák összefüggésbe a retinával kapcsolatos problémákat, a színérzékelés csökkenését is.

Adagolás

Felnőtteknek naponta 2×1 tabletta étkezés közben. A készítményt egy hónapig javasolt fogyasztani, 10 nap szünet után folytatni lehet a kúrát.

Összetétel

Cink-laktát; C-vitamin; áfonyakivonat; rutin; B2 vitamin; B6 vitamin; B1 vitamin; hidroxipropilmetilcellulóz (stabilizátor); mikrokristályos cellulóz (tömegnövelő); karmin (színezék); titándioxid (színezék); polietilénglikol (stabilizátor); vasoxidok (színezék); aerosil (csomósodás gátló); kálciumsztearát (emulgeáló).

Ellenjavallatok

A termék összetevőivel szembeni egyéni intolerancia, terhesség, szoptatás. Az alkalmazás megkezdése előtt lehetőség szerint konzultáljon orvosával. Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem adható.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455