Crotalgin kapszula 60 db

A Crotalgin kapszula zöldkagyló és kurkuma kivonatokat, vitaminokat tartalmaz – az ízületek egészségéért!

 

Leírás

Crotalgin kapszula

Kiszerelés: 60 db

Az életkor előrehaladtával az ízületek közötti folyadék terek nagysága és ezzel együtt a szövetek rugalmassága csökken, ami a mozgásképesség jelentős korlátozódásához vezet.

Az Új-Zélandi Tarajos Zöldkagyló és kurkuma kivonatokat tartalmazó Crotalgin ízületi kapszula aktív hatóanyagai rendszeres fogyasztás esetén elősegíthetik az ízületek közötti folyadéktér fenntartását, segíthetik megvédeni az ízületi porcok felszínét, javíthatják az ízületek mozgáskészséget, segíthetnek a mozgásszervi elváltozások megelőzésében, illetve lassíthatják az elváltozások kialakulását.

A Crotalgin kapszula másik fontos hatóanyaga a kurkuma kivonat. A kivonat 95%-ban kurkumint tartalmaz. A kurkumin gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatásáról számos vizsgálat és felhasználói tapasztalat áll rendelkezésre.

A készítmény rendszeres szedése elsősorban idősebbeknek és aktív sportolóknak ajánlott az étrendjük kiegészítésére. Fiatalabbak közül leginkább azoknak, akiknél mozgásszervi problémák már jelentkeztek vagy genetikai okokból várhatóan jelentkezni fognak.

Ajánlott napi adag

Naponta 3×1 kapszulát bő folyadékkal étkezéskor bevenni.

Összetétel

Zöldkagyló kivonat, kurkuma kivonat, zselatin, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, maltodextrin, C-vitamin, E-vitamin, csomósodás-gátló: magnézium-sztearát, színezék: titán-dioxid, pridoxin-hidroklorid, folsav, B12-vitamin.

Hatóanyag-tartalom / 3 kapszula

Zöldkagyló kivonat 750 mg

Kurkumin 200 mg

C-vitamin 80 mg

E-vitamin 12 mg

B6-vitamin 1,4 mg

Folsav 200 µg

B12-vitamin 2,5 µg

Notifikációs szám: 6641/2010 OÉTI

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455