Colon Cleanse por natúr 340 g

A Colon Cleanse por a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését. Emésztést javító, koleszterinszint- és gyulladáscsökkentő hatású.

 

Leírás

Colon Cleanse por natúr

Kiszerelés: 340 g

A Colon Cleanse folyamatos használata biztosítja a bélrendszer olajozottságát ezáltal a a salakanyagok akadálytalan távozását. Használatát egészséges embereknek általános tisztításra és méregtelenítésre kúraszerűen ajánljuk. Számukra elegendő egy évben kétszer elvégezni a szervezet tisztítását.
Már kialakult betegségeknél (ízületi fájdalom, székrekedési problémák, fertőzéses megbetegedések) folyamatos szedés javasolt a probléma megszűnéséig.

A Colon Cleanse psyllium-ot tartalmaz, mely magas rosttartalmú gabona- és gyógynövény, maghéja az emberi fogyasztásra alkalmas rostok legjobb forrása. Metamucil tartalma gyulladáscsökkentő, koleszterinszint-csökkentő és emésztést javító hatású.
A rostőrlemény folyadékkal érintkezve zselés masszává alakul, eredeti méretének kb. 20-szorosára dagad a bélrendszerben.

A psyllium rost 80%-a ún. emészthetetlen, oldhatatlan rost, tehát végighalad a bélcsatornán és a széklettel együtt távozik. Ez a laza massza magába szívja a zsírt, a koleszterint, megköti és eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat, salakanyag lerakódásokat.
A psyllium rost 20%-a oldódó rost, amely a véráramba kerülve eljut a szervekhez és méregteleníti azokat. Ezért a Colon Cleanse fogyasztása egy komplett fizikális tisztítást és méregtelenítést nyújt a szervezet számára.

Miyen egészségügyi problémák esetén hatásos a Colon Cleanse?

– Emésztési problémák, bélpanaszok (Székrekedés, bélproblémák, divertikulózis, IBS)

– Magas koleszterinszint

– Túlsúly

– Candida, gombás fertőzések

– Egyéb betegségek (allergia, szénanátha, ízületi panaszok, bőrproblémák, gyakori fejfájás)

– Emésztési problémák, bélpanaszok

A Colon Cleanse késleltetheti illetve megakadályozhatja más gyógyszerkészítmények, tápanyagok felszívódását, ezért a készítmény és egyéb gyógyszerek bevétele között tartson ½ -1 óra szünetet. Cukorbetegeknél a csökkent szénhidrát felszívódás miatt a vércukorszintet ellenőrizni kell, mert szűkség lehet az alkalmazott inzulin mennyiségének csökkentésére.

Adagolás

Felnőttek és 12 év feletti gyermekek részére egy púpozott evőkanálnyi (7 g) mennyiség javasolt naponta egy-három alkalommal (2,5-3 dl vízben, gyümölcslében) bevenni. Kevesebb folyadékkal történő bevétele fojtó érzést okozhat. A szer hatását fokozatosan fejti ki, így az optimális hatás eléréséhez 2-3 napig tartó rendszeres alkalmazása javasolt.

Hat hetes tisztító kúra esetén: naponta 2×1 evőkanálnyi rost, vízben vagy gyümölcslében elkeverne, reggel és napközbeni étkezés előtt.

Indokolt és szükséges esetben terhesség és szoptatás ideje alatt is alkalmazható.

Összetétel

Psyllium maghéjőrlemény

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455