Celsus Tőzegáfonya kapszula 60 db

A tőzegáfonyában lévő antocianidok segíthetik a húgyutak egészségének fenntartását, megakadályozzák az E. coli baktérium (a legtöbb húgyúti fertőzés okozója) megtapadását a húgyhólyagon.

Leírás

Celsus Tőzegáfonya kapszula

Kiszerelés: 60 db

Az amerikai áfonya (tőzegáfonya, latin nevén Vaccinium macrocarpon) a három Észak-Amerikában őshonos gyümölcs egyike (a fekete áfonya és a szőlő mellett).

A flavonoid-tartalmának köszönhetően csökkenti a szívinfarktus kialakulásának veszélyét. A húgyúti fertőzések megelőzésére is használható, mivel megakadályozza az ún. Escherichia coli baktérium megtelepedését. Sőt, állítólag a fogínygyulladást okozó baktériumok ellen is kiváló védelmet nyújt. Antioxidáns-tartalma révén pedig csökkenti a rákos daganatok kialakulásának veszélyét, azáltal, hogy megakadályozza a szabad gyökök képződését. Emiatt a szervezet ellenálló-képességét is növeli. Nagyon sok antioxidáns fenolt tartalmaz. Összehasonlítva például a többi magas fenol-tartalmú gyümölccsel, a fekete áfonyánál kétszer több, a körténél, szőlőnél 15-20%-kal több fenolt tartalmaz.

A C-vitamin támogatja az immunrendszert a baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezésben, és a vérerek normálstruktúrájának fenntartásában, ezáltal hozzájárul a szív és a keringési rendszer egészséges működéséhez. A béta-karotin, a C-, és E-vitamin együttesen elősegítik a szem egészségének megőrzését.

Adagolás

Felnőtteknek napi 2 kapszulát bőséges folyadékkal ajánlott bevenni.

Összetétel

Tőzegáfonya kivonat 400 mg

OÉTI notifikációs szám: 11657/2012

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455