CaliVita Mega qProtect tabletta 90 db

Megadózisú antioxidáns

Leírás

CaliVita Mega qProtect tabletta

Kiszerelés: 90 db

Időskorban, illetve leterhelt időszakban gyakran számolunk be gyengülő koncentrációról, homályos látásról, a vérkeringés megváltozásáról. A CaliVita Mega qProtect tabletta komplex antioxidáns készítmény, mely a benne található vitaminokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal és növényi kivonatokkal fokozottabban és célzottabban védi sejtjeinket.

A Gingko biloba, a zöld tea és a CoQ10 energetizál, elősegíti a véráramlást, fenntartja az agy és a szív normális működését. Szemünk egészségét többek között a fekete áfonya és a béta-karotin védi, míg az aminosavak erőteljesen lassítják sejtjeink öregedési folyamatát.

Adagolás

Naponta 2-4 tabletta, étkezés után.

Összetétel

200 mg C-vitamin
100 mg L-cisztein
67 mg E-vitamin
20 mg Ginkgo biloba kivonat
20 mg L-glutation
15 mg Zöld tea-kivonat
10 mg Béta-karotin
10 mg CoQ10
8 mg Cink
5 mg Fekete áfonya-kivonat
5 mg Likopin komplex
2 mg Mangán
1.5 mg Retinol
100 mcg Alfa-liponsav
50 mcg Szelén
Inaktív összetevők: kalcium-karbonát, mikrokristályos cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, sztearinsav, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, sellak, talkum.

Figyelmeztetések

Hosszú időn át tartó, nagy mennyiségű adagoláskor esetleges mellékhatásként bőrgyulladás, nyugtalanság, álmatlanság, hasmenés, hányás jelentkezhet. A Ginkgo biloba fogyasztása terhesség és szoptatás alatt, véralvadást gátló szerek szedése közben, illetve műtétek előtt nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt. Cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak orvosukkal!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455