CaliVita Joint ProteX FORTE tabletta 90 db

Komplex ízületi védelem

 

Leírás

CaliVita Joint ProteX FORTE tabletta

Kiszerelés: 90 db

CaliVita Joint ProteX FORTE tabletta extra támogatást nyújt a porcok regenerálásához és a csontok között lévő ízületi folyadék termelődéséhez!

Még megfelelő táplálkozás mellett is kevés olyan hatóanyaghoz jutunk, mely ízületeink egészségét megőrizné. A tablettában található nagy dózisú porcerősítő glükozamin és kondroitin, az ízületi folyadék képződését segítő hialuronsav és MSM, továbbá a gyulladásgátló gyógynövények (például a kurkuma és a réti legyezőfű) mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy extrém megterhelés esetén is megfelelő támogatást kapjanak ízületeid.

Adagolás

Naponta 1 tabletta.

Összetétel

Glükózamin-szulfát 500 mg

Kondroitin-szulfát 270 mg

Hialuronsav 50 mg

Metil-Szulfonil-Metán (MSM) 150 mg

Hialuronsav 50 mg

Indiai tömjénfa 40 mg

Réti legyezőfű 10 mg

Kurkuma kivonat 5 mg

Cink 5 mg

Mangán 1 mg

Inaktív összetevők: mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, sztearinsav, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxipropil-metilcellulóz, szilícium-dioxid, propilén-glikol, triacetin.

Figyelmeztetések

Tengeri kagylóra érzékenyek számára kerülendő! Cukorbetegek, továbbá azok, akiknek magas a koleszterinszintjük, használat előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal. Aszpirinérzékenység esetén kérd ki orvosod tanácsát. Terhesség és szoptatás ideje alatt fogyasztása nem ajánlott!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455