CalciTrio kapszula 30 db, 60 db

 A CalciTrio kapszula hatóanyagai, a kalcium, D- és K2-vitamin hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.

Leírás

CalciTrio kapszula

Kiszerelés: 30 db, 60 db

Aktív összetevők: Kalcium, K2-vitamin (MenaQ7), D3-vitamin.

D3-vitamin

A D-vitamin a vér kalcium szintjének optimalizálásban játszik szerepet, és ezen keresztül érvényesül a csontokra kifejtett hatása is. Elősegíti a csontképzést, a csontsejteket stimulálja. Segíti a bélrendszeren keresztül a kalcium felszívódását, és megakadályozza kiürülését a vesében. Elősegíti a kalcium beépülését a csontokba, és lehetővé teszi a csontok “átépülését”.

K2-vitamin

A K2-vitamin előnyösen hat a csontképző folyamatra a következő módon: a kalciumot a csontokba egy oszteokalcin nevű fehérje építi be. Az oszteokalcin K-vitamin függő fehérje. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő működéséhez K2-vitaminra van szüksége. A K2-vitamin aktiválja az oszteokalcint, amely aktivált állapotban képes a kalciumot a csontszerkezetbe beépíteni.

A hosszú távon fennálló K-vitamin hiány kalcium vesztéshez és a csont minőségének romlásához vezet.

Ajánlott napi bevitel

2 darab filmtabletta.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / 2 filmtabletta

Kalcium
(kalcium karbonát) 500 mg
K2-vitamin
(természetes K2-vitamin, MenaQ7) 45 µg
D3-vitamin 10 µg

Figyelem!

Amennyiben Ön várandós, szoptat vagy véralvadást befolyásoló gyógyszert szed, a készítmény alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával.
Szójával szembeni érzékenység esetén nem javasolt.

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455