zöldbuzafu

Zöldbúzafű

A zöldbúzafű hatékony kiegészítője minden tisztító-, salaktalanító kúrának, így léböjt idején is javasolt a fogyasztása.

Kategória: Címke:

Termékleírás

Zöldbúzafű

Elsősorban megelőzésként ajánlható – főleg ősztől tavaszig. Aki rendszeresen iszik búzafű levet (már napi 1-2 kanálnyi is csodákra képes!) vagy szed búzafű kapszulát, ritkábban betegszik meg, hamarabb felépül, s jobb lesz a teljesítménye, közérzete.

Mivel a búzafű hatóanyagai kiváló sejtregenerálók, lassítja az öregedést, s véd az idő előtti kimerülés ellen is.
Tavaszi fáradtság esetén is érdemes gondolni rá.
Hatékony kiegészítője minden tisztító-, salaktalanító kúrának, így léböjt idején is javasolt a fogyasztása.
Krónikus gyulladások, fertőzések esetén fogyasztása ajánlott, hisz az immunrendszer támogatásával és a salaktalanítás serkentésével felgyorsítja a gyógyulást.
Fekélyes panaszok, emésztési zavarok szintén igen jól kezelhetők rendszeres búzafűlé- vagy tabletta kúrával.
Daganatos betegségek esetén – különösen legyengült állapotban – jól roborál, serkenti a szervezet daganatsejtekkel szembeni küzdelmét.

Hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja, a káros anyagokat lebontja a szervezetünkből. Igen intenzíven méregtelenít.
Magas klorofilltartalma miatt dúsítja a vérünket oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.
Ritkán van lehetőségünk friss búzafűléhez jutni, de tabletta formájában is tartalmazza mindazt, amire szükségünk van. A hatékony tavaszi frissítő kúrához azonban szükség van a friss lére is.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455