Brandenburg Neuro tabletta 30 db

Természetes összetevőkből álló készítmény stresszes, túlterhelt életmódból adódó problémákra, idegesség, feszültség, szorongás, fejfájás, ingerlékenység esetére.

Leírás

Brandenburg Neuro tabletta

Kiszerelés: 30 db

Indiai ajurvédikus gyógynövény (Withania Somnifera) számos hasznos tulajdonsága közül a legismertebb, hogy növeli a szellemi és fizikai ellenálló-képességet. A készítmény összetevői hozzájárulnak az idegrendszer optimális működéséhez, a lelki egészség helyreállításához és megőrzéséhez, az állandó jó közérzet, a kiegyensúlyozott, nyugodt kedélyállapot eléréséhez.

A Withania Somnifera: adaptogén, tonizáló, gyulladáscsökkentő, immunerősítő, idegerősítő, enyhe nyugtató, fájdalomcsillapító, reproduktív, afrodiziákum, vérképző.

A Brandenburg Neuro tabletta egyik összetevője a Withania Somnifera nevű különleges gyógynövény, melynek az idegrendszer optimális működésében játszott szerepét részletesen taglalja a Gyógynövények Nagy Enciklopédiája (London 1996). Kedvező hatásait a Svéd Gyógynövény Intézet kutatásai is igazolták.

A Brandenburg Neuro összetevői hozzájárulnak az idegrendszer optimális működéséhez, a lelki egészség helyreállításához és megőrzéséhez, az állandó jó közérzet, a kiegyensúlyozott, nyugodt kedélyállapot eléréséhez.

A Withania Somnifera, természetes módon koordinálja az ingerület-átvitelt, jelentős segítséget nyújtva ezzel, a depresszió, a pánikbetegség és a stressz által okozott feszültség és szorongás leküzdésében. Hatékonyan növeli a szellemi képességeket, javítja a memóriát és a hosszú távú emlékezetet.

A Withania Somnifera ellátja az agyat neurotranszmiterekkel pl. kolinnal, így javítva a memóriát és a koncentrációt. Laboratóriumi kísérletek is alátámasztják a tradicionális felhasználás hatékonyságát. A Withania Somnifera gyökerei tartalmaznak kolint és béta-szitoszterolt, ami a koncentrációs képességet növeli és csökkenti a zsír ill. koleszterinszintet. A levelei olyan anyagokat tartalmaznak, mint a withaferin A, mely segít csökkenteni az arthritisz fájdalmait, valamint elpusztítja a káros organizmusokat és a ráksejteket.

Adagolás

Naponta 1 tabletta.

Összetétel

Withania Somnifera kivonat 20 mg

B1-vitamin 50 mg

B2-vitamin 50 mg

Pantotensav 35 mg

Niacin 35 mg

B6-vitamin 20 mg

Folsav 450 mcg

B12-vitamin 50 mcg

Magnézium 350 mg

Mangán 4 mg

Cink 20 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455