Biyovis Purex Phase 3. Szív- és érrendszer

A Purex Phase 3. Program feladata a vérerek kitisztítása és a szív működésének optimalizálása.

Leírás

Purex Phase 3. Szív- és érrendszer

Nem árt, ha tudjuk, hogy világszerte a legtöbb halálozás valamilyen szív- vagy keringési rendellenességre vezethető vissza, tehát a program fontosságát, azt hisszük nem kell különösebben hangsúlyozni.

A Purex Phase 3. Program feladata a vérerek kitisztítása és a szív működésének optimalizálása.

A Purex Phase 2. feltölti a szervezet vitamin- és ásványi anyag készletét. A Purex Phase 3. Program alkalmazásával normalizálhatjuk vérünk koleszterin- és triglicerid (vérzsír)-szintjét, eltávolíthatjuk az érfalakon található lerakódásokat (érelmeszesedés) és olyan anyagokkal láthatjuk el szervezetünket, melyek egyik legfontosabb szervünk, szívünk működését javítják, illetve optimalizálják.

A program 4 termékből áll:

  1. FLOWNORM kapszula (90 db/doboz)
  2. LECITIN-KOMBI lágyzselatin kapszula (90 db/doboz)
  3. CORDIA Q-10 kapszula (30 db/doboz)
  4. O-MEGA-3 lágyzselatin kapszula (60 db/doboz)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A Purex Phase 3. Programot egy hónapon keresztül kell folytatni, normál esetben évente legalább 2 alkalommal (A Purex Phase 1.-hez és Phase 2.-höz kapcsolva). Azoknál az embereknél, akiknél a koleszterin- és triglicerid-szint extrém eltéréseket mutat, a Purex Phase 3. Programot mindaddig folytassák, míg koleszterin és triglicerid laboratóriumi vizsgálati értékeik nem közelítenek a normál értékekhez.

Krónikus hiperkoleszterinémiás és hiperlipidémiás betegek a Purex Phase 3.-at akár folyamatosan is használhatják, mindenféle káros mellékhatás veszélye nélkül.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455