Biyovis Purex Phase 1. csomag

Rossz a közérzete, sűrűn haspuffadása van, rendszertelen a széklete? Ha Ön rendszeresen találkozik a fenti panaszokkal, célszerű elgondolkodni, vajon tud-e megfelelő megoldást rá, hogy elmúljanak.

Leírás

Biyovis Purex Phase 1. csomag

A komplex megoldásokat keresőknek fejlesztettük ki a Purex Phase 1. csomagot, melyben az összes termék a legújabb tudományos eredmények ismeretében és azok alkalmazásával lett összeállítva az Ön egészsége érdekében!
Az emésztőrendszer tisztítását, a szervezet méregtelenítését végzi el 30 nap alatt.

– A PUREX PHASE 1. programot 30 napon keresztül kell folytatni a megfelelő eredmény érdekében.

– A program sikerét elősegíti, ha ebben az időszakban az étkezési szokásainkon is változtatunk, kerüljük a zsíros, fűszeres, cukros ételek fogyasztását és részesítsük előnyben a teljes kiőrlésű lisztből készült pékárukat, a friss zöldségeket és gyümölcsöket, a halakat és a sovány húsokat. A kúra időszaka alatt kerüljük az alkoholos italok és a cukros üdítők fogyasztását is.

A Purex Phase 1. csomag összetétele

– Purex Phase 1. Kapszula (90 db)

– Purex Phase 1. Rostkoncentrátum (30 tasak)

– Purex Phase 1. Tea (2×30 filter)

A csomag 2 doboz teát tartalmaz!

Adagolás

Minden reggel étkezés előtt fogyasszuk el a Rostkoncentrátumot, melyet 2,5 dl meleg teában oldjunk fel. Az első kapszulát a reggeli étkezés előtt, a másik két kapszulát délben és este étkezés előtt kell bevenni, lehetőség szerint a teával.
Naponta 2 liter teát fogyasszunk el, a legjobb hatás elérése érdekében ne ízesítsük, legfeljebb mézzel.

Figyelem!

Ezt a méregtelenítés célszerű évente minimum kétszer elvégezni. Egyszer tavasszal, másodszor ősszel (vagy az év bármely szakaszában). A két méregtelenítés között legalább két hónap szünetet kell hagyni!

A tapasztalatok alapján bizonyítható, hogy a kúra elvégzésével nemcsak a mérgektől, de a fölösleges kilóktól is megszabadulhatunk.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455