Biyovis Nonimed Haj- és fejbőr regeneráló gél 150 ml

…hogy a kóros hajhullás és korpásodás többé ne okozzon gondot!

 

A hajhullás és korpásodás okai a vegyszeres hajápolásban, testi- és bőrproblémákban vagy a stresszben keresendők. Napjainkban sűrűn előforduló probléma a hajhullás, fénytelen, egészségtelen szálak, gyenge hajhagymák és a korpásodás.

Leírás

Biyovis Nonimed Haj- és fejbőr regeneráló gél

Kiszerelés: 150 ml

A hajjal kapcsolatos problémák egy részét a fejbőrön és alatta végbemenő kóros folyamatok okozzák. A Nonimed Haj- és fejbőr regeneráló gél szinergens hatóanyagai gondoskodnak a fejbőr egészségének visszaállításáról, serkentik a vérkeringést, stimulálják a fejbőr anyagcseréjét, regenerálják a hajhagymákat, antibakteriális hatóanyaga pedig helyreállítja a bőr ökorendszerét, megszünteti a korpásodást.

– Kóros hajhullás ellen és korpásodás megelőzésére, kezelésére

– Illatanyagoktól és allergén összetevőktől mentes

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A megmosott hajat fésűvel kb. 1 cm-ként el kell választani, majd a választékokba ½-1 borsószemnyi regeneráló gélt kell masszírozni. Ezután a fejet, egy meleg törölközővel be kell kötni. 20-25 perc után a fel nem szívódott gélt a még nedves hajon enyhe dörzsöléssel el kell oszlatni. Kíméletes szárítás után a frizura elkészíthető.
Karbantartásra hetente egyszer, problémás fejbőrnél, hajvesztésnél heti 2-3 alkalommal kell alkalmazni. Egy kúra időtartama 8-12 hét.

Összetétel

Noni kivonat

Kaviár kivonat

Rozmaring kivonat

Hyaluronsav

Makadámia olaj

Kókusztej

A- és E-vitamin

D-panthenol

Undecylenoyl glycine

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455