Biyovis Herba Gold Aktív Balzsam 75 ml

Aranyér, végbélrepedés??

A Biyovis Herba Gold Aktív Balzsam rendszeres otthoni kezelésével tünetmentessé válhat!

 

Leírás

Biyovis Herba Gold Aktív Balzsam

Kiszerelés: 75 ml

A növényi hatóanyagoktól halványsárga krém gyorsan, a bőr mélyebb rétegeibe felszívódva fejti ki többek között sejtregeneráló, vitalizáló, sebgyógyító, antioxidáns, a bőr vérellátását és a sejtek anyagcseréjét stimuláló hatását.

A Biyovis Herba Gold Aktív Balzsam felhasználhatósága széles körű, a test bármely részén hatásosan alkalmazható. Pattanásos bőrre, endogén ekcémára, acne vulgarisra, időskori bőrviszketegségre és a végtagok keringésének javítására gyakorolt kiváló hatása klinikailag igazolt.

Egyre több anyuka használja kisgyermekek mindennapos kisebb bőrsérüléseinek (pl. horzsolás) kezelésére is.

A Biyovis Herba Gold Aktív Balzsam főbb alkalmazási területei

– mindennapos arc- és testápolásra

– kisebb bőrsérülésekre, zúzódásra

– bőrgyulladásra

– bőrszárazság esetén minden életkorban

– aranyér és végbélrepedés tüneteinek enyhítésére

Az aranyér (nodus haemorrhoidalis, hemorrhoid) és végbél berepedés gyógyulási ideje személyenként eltérő. Az Aktív Balzsam használatával ez 3-5 naptól néhány hétig tarthat. Kezdeti stádiumban levő aranyér esetén rendkívül rövid gyógyulási időre számíthatunk. Az aranyeres csomók néhány nap kezelés után visszahúzódnak és megszűnik a feszítő – égető érzés, amit a duzzanatok, csomók okoznak.

Aranyér csomók – duzzanatok, fájdalom és vérzés megszüntetése

Külső aranyér esetén a balzsam használata megegyezik más készítményekkel, viszont a hatása messze túlszárnyalja a legmerészebb várakozásokat is (többek között az erős fájdalomcsillapító hatás).

Nagyon fontos hogy az Aktív Balzsamot mindig tiszta felületre vigyük fel és ne keverjük más krémekkel, kenőcsökkel. Használata naponta 2x javasolt, súlyosabb esetben 3x.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A Biyovis Herba Gold Aktív Balzsamot több családban nem csak hagyományos értelemben vett bőrápoló szernek tekintik, hanem a mindennapi életben gyakori kisebb-nagyobb, orvosi ellátást nem igénylő elváltozások/sérülések (aranyér, horzsolások, zúzódások, kisebb vágott vagy roncsolt sérülések) és apróbb, de mégis sok kellemetlenséget előidéző bőrelváltozások (bőr kiszáradása, repedezése, viszketés, bőrvörösödés, ekcéma) kezelésére használják.

Összetétel

Öko termesztésből származó, flavonoidra standardizált Gingko Biloba kivonat

Körömvirág olajos kivonat

A- és E-vitamin

Béta-karotin

B5-vitamin

B10-vitamin (PABA)

Méz

Glicerin

Ligetszépe olaj

Kukoricacsíra olaj

Gyógyászati lenolaj és tökmagolaj

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455