Biyovis Flavonoid King 1000 ml

Aloe vera – Noni – gyümölcslé mix – vitaminokkal.

Leírás

Biyovis Flavonoid King

Kiszerelés: 1000 ml

Sokat hallottunk már a flavonoidokról és felvetődik a kérdés, hogy vajon melyik mellett döntsünk?

Hogy megkönnyítsük döntését, a vegyes gyümölcs és zöldséglevet, ami flavonoid tartalmáról ismert, Aloe Vera és Noni juice-al dúsítottuk, tehát a flavonoidok hatását növeltük az Aloe Vera és Noni hatóanyagaival!

Egyaránt ajánlható felnőtteknek, időseknek és gyermekeknek is, ugyanis az összetevőket tekintve az immunrendszerünkre lehet pozitív hatással.
Koleszterinszint csökkentésben lehet szerepe, ugyanis a napi stresszes állapot már gyermekkorban is előidézhet megemelkedett koleszterin szintet.

A flavonoidok elsősorban a gyümölcs héjában – esetenként a színes hús szöveteiben is – valamint a szárban, kocsányban és a magban találhatók. A flavonoidok vízben oldódó növényi festékanyagok. Az ételek széles körében megtalálhatóak.
Például a citrusfélékben, szója termékekben, a borban és kék áfonyában, az almában és a teában. Dr. Szent-Györgyi Albert a C-vitamin felfedezője, Nobel-díjas tudós bebizonyította, hogy a flavonoidok növelik a C-vitamin felvételt a májban, a vesében és a mellékvesében.

A flavonoidok hatékony segítséget nyújtanak az antioxidáns vitaminoknak és enzimeknek a szabad gyökök elleni védelmi rendszer kiépítésében az emberi szervezetben.

A sejtek anyagcseréjének melléktermékeként szervezetünkben szabad gyökök jön­nek létre. Ezek károsítják a sejtmembránokat, rombolják a DNS-t, általában fő okozói az öregedéssel együtt járó fizikai, testi hanyatlásnak.

Legjelentősebb flavonoid források a bogyós gyümölcsök, valamint a leveles zöldségek és hagymafélék.

Mai ismereteink szerint a növényi élelmiszerekkel elfogyasztott flavonoidok hatása egészségvédő és betegségmegelőző. Élelmiszerekkel történő fogyasztásuk nem jelent kockázatot, ellenkezőleg, segíti a szervezetben fenntartani azt az egyensúlyt, amely a károsító hatások és belső védelmi rendszer között fennáll az egészséges szervezetben.
Forrás: nepgyogyaszat.com/letfontossagu-osszetevok/flavonoidok.html

Ajánlott fogyasztás

Napi 40 ml fogyasztása ajánlott, 120 ml vízben elkeverve, étkezés előtt. Fogyasztás előtt felrázandó!

A vegyes gyümölcs és zöldséglevet gyermekek és idős emberek is fogyaszthatják!

Összetétel

Aloe Vera levél juice

Gyümölcslé mix: almalé koncentrátum, narancslé koncentrátum, citromlé koncentrátum, szőlőlé koncentrátum, fekete répa-lé koncentrátum, málnalé koncentrátum, feketeribizlilé koncentrátum, cseresznyelé koncentrátum, feketeáfonyalé koncentrátum, szederlé koncentrátum, bodzalé koncentrátum, aroma, pektin, szentjánoskenyérmag gumi, C-vitamin, Noni gyümölcslé, gyümölcscukor, tartósítószer: kálium-szorbát, kalcium-pantotenát (B5-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), folsav, biotin, cianokobalamin (B12-vitamin)

Aloe Vera levél juice: 42%
Gyümölcslé mix (1:12): 28%
Noni gyümölcslé: 22%

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455