Biyovis Bioprotector Mobil

A Biyovis Bioprotector Mobil bizonyítottan az egyik leghatásosabb védelmet nyújtja a mobiltelefonok káros sugárzása ellen és számottevően csökkenti az ebből eredő egészségre káros hatásokat. 

Leírás

Biyovis Bioprotector Mobil

Kiszerelés: 1 db

A Biyovis Bioprotector Mobil az egészségünk védelmezője a mobiltelefonokkal szemben! Segít felvenni a harcot a telefonkészülékek ártó sugárzása ellen: telefonhasználat közben védi a fejet.

A mobiltelefon az egyik legnagyobb káros sugárzást kibocsátó eszköz a közvetlen környezetünkben.

Bármilyen telefonkészülékre felhelyezhető. Korlátlan ideig használható. 

A Bioprotector által harmonizált mágneses tér hatására az energiák szabadon áramolhatnak az egész testben, így jó hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségre, enyhíthetik, illetve meg is szüntethetik a betegségeket és azok tüneteit.

Felhasználási terület

A Bioprotector Mobil a legkisebb Bioprotector termék: 1,5 cm átmérőjű és 1 mm vastag, diszkréten elhelyezhető a telefonkészüléken, illetve az akkumulátor-rekeszben is  elhelyezhető (amennyiben rendelkezésre áll elegendő hely).

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Harmonizálja fizikai állapotunkat, káros mellékhatásai nincsenek.
Egy életre szól, csak egyszer kell megvenni, korlátlan ideig használható.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Tudományosan igazoltan, nagymértékben csökkenti az, elektromos berendezések és háztartási eszközök (TV, számítógép, telefon, stb.), elektromos vezetékek, munkaállomások, mobiltelefonok, számítógépek, mikrohullámú sütők, stb. által kibocsátott elektromágneses sugárzást (EMR).

A Bioprotector harmonizálja fizikai állapotunkat, káros mellékhatásai nincsenek.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455