Biyovis Bioprotector Home

Bioprotector Home – Hatótáv: 7 méter átmérőjű kör.

 

A Bioprotector Home nagyobb terek, lakhelyünk, irodánk sugárzás elleni védelmére lett kifejlesztve.

Leírás

Biyovis Bioprotector Home

Kiszerelés: 1 db

A Bioprotector Home hatásosan semlegesíti a mágneses tér deformitásait és kiszűri a káros sugárzásokat, amelyeket a földalatti vízerek, kozmikus sugárzások okoznak.

A mágneses tér torzulásai az olyan helyeken, ahol huzamosabb időt töltünk (munkahely, otthon), káros hatással vannak egészségünkre. Gyengítik az immunrendszert is, s ez súlyos betegségek kialakulásához is vezethet. Mentális szinten a káros sugárzások depressziót, agressziót és hiper-stresszérzékenységet okozhatnak.

A Bioprotector által harmonizált mágneses tér hatására az energiák szabadon áramolhatnak az egész testben, így jó hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségre, enyhíthetik, illetve meg is szüntethetik a betegségeket és azok tüneteit.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Dobozával együtt tehetjük az ágyunk vagy az íróasztalunk alá, illetve minden olyan helyre, ahol huzamosabb időt töltünk. Jóga, meditáció vagy torna stb. közben tegyük doboz nélkül a (torna) szőnyeg alá.

A Bioprotector Home hatótávolsága 7 méter átmérőjű kör.

A Bioprotector Home a legnagyobb Bioprotector termék.

A Bioprotector Home-ot mindig az eredeti csomagolásban tároljuk.

A Bioprotector egy életre szól, csak egyszer kell megvenni, korlátlan ideig alkalmazható.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Tudományosan igazoltan, nagymértékben csökkenti az, elektromos berendezések és háztartási eszközök (TV, számítógép, telefon, stb.), elektromos vezetékek, munkaállomások, mobiltelefonok, számítógépek, mikrohullámú sütők, stb. által kibocsátott elektromágneses sugárzást (EMR).

A Bioprotector harmonizálja fizikai állapotunkat, káros mellékhatásai nincsenek.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455