Bitefree szúnyog- és kullancsriasztó karkötő 1 db

Egyszerű és eredményes szúnyogriasztó karkötő.

Leírás

Bitefree szúnyog- és kullancsriasztó karkötő

Kiszerelés: 1 db

100%-os természetes védelem, mentes a toxikus összetevőktől.
3 éves kortól használható gyermekeknek is. Hosszan tartó hatás akár 30 napon túl.

A karkötő hosszan tartó védelmet biztosít, amely akár 30 nap is lehet. Használaton kívüli időszakban az aktivitás megőrzése érdekében a csomagolásba vákuumzárral visszazárható.

A karkötő flexibilis anyaga miatt különböző nemű és korosztályú emberek számára is használható.

Az összetevők ártalmatlanok és mentesek minden kémiai vegyülettől. Csak természetes összetevőket tartalma! Összehasonlítva már szúnyogriasztóval (pl. sprayk), ez a karkötő nem tartalmaz DEET-t. A karkötő 100 % szilikon anyagból készül, ami újrahasznosítható. Az olaj a kézzel nem érintkezik.

Ajánlott felnőtteknek, gyermekeknek és társállatoknak egyaránt. Gyermekek esetében 3 éves kor alatt nem ajánljuk közvetlen viseletre, kerülendő a riasztóanyag szájba és szembe kerülését.

A karkötő védelmet nyújt minden kellemetlen szúnyog ellen. Fontos tény, hogy a szúnyogok leginkább a kora reggeli órákban, illetve az alkonyat utáni esti időszakban a legaktívabbak, ezért ha kültéren tartózkodunk különösen fontos a védekezés. Ezen kívül ajánlott kiránduláshoz, kerékpározáshoz, futáshoz, kutyasétáltatáshoz, horgászáshoz vagy kempingezésre.

A szúnyogriasztó karkötő citronella olajjal van töltve, ami erősen szúnyogriasztó hatású aromát képez a karkötő viselője körül, távol tartva ezzel a vérszívókat. A működéshez az öt bemélyedés valamelyikét ki kell szúrni.

Összetevők

Citronella olaj kivonat: 4 ml, 100% szilikon

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455