Bioextra Grapefruit mag kivonat 20 ml

A grapefruit mag hatóanyagai gátolják a baktériumok, gombák és vírusok túlzott elszaporodását, gyulladáscsökkentő. Eredményesen alkalmazható meghűlések esetén, gombás fertőzések, allergiás panaszok és tünetek enyhítésére.

Leírás

Bioextra Grapefruit mag kivonat

Kiszerelés: 20 ml

A Bioextra Grapefruit mag kivonat grapefruit (Citrus paradisi) gyümölcs magjából és húsából extrakcióval készült 1:5 arányú kivonat.
A grapefruit mag kivonat citrus bioflavonoidokat tartalmaz. Fontosabb alkotórészei: naringin, izoszakuranetin, heszperidin, neopheszperidin, pancirin, roifilin, nobilentin, kempferol-, dihidrokempferol-, apigenin- és kvercetin-glikozoidok.

A citrus bioflavonoidok gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, a C-vitamin hatását fokozzák, bomlását gátolják. A kapillárisok kóros átjárhatóságát és törékenységét csökkentik. Az emberi szervezet zavartalan működéséhez szükséges ú.n. esszenciális anyagok, ezért P-vitaminnak vagy permeabilitási faktornak nevezik. A kivonat 800 baktérium- és vírustörzs, valamint 100 gombafaj és számos egysejtű parazita növekedését már nagy hígításban is gátolja, ugyanakkor a fiziológiás baktériumflórát nem károsítja.

Adagolás

Naponta 2-3×10-15 csepp, egy pohár folyadékkal bevenni.

Összetétel

Etilalkohol 83% V/V

Grapefruit rezinoid kivonata

Citrus bioflavonoid tartalom 8,6 mg / 20 ml, az ajánlott napi legnagyobb adagban (45 csepp) 0,5 mg

Figyelem!

Töményen nyálkahártya irritációt okozhat!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455