bioextra_cardio_kombi_kapszula_60_db

Bioextra Cardio Kombi kapszula 2×60 db

Koenzim Q10, L-karnitin és Omega-3 zsírsav tartalmú étrend-kiegészítő készítmény. Támogatja szervezetet jelentős szellemi és fizikai igénybevételkor.

 

Termékleírás

Bioextra Cardio Kombi kapszula

Kiszerelés: 2×60 db

Q10

A Q-10 koenzim egy olyan aktív anyag, amit minden élő szervezet előállít kisebb-nagyobb mennyiségben.

A Q-10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni. Számos megfigyelés bizonyítja, hogy a Q-10 hiány szinte minden egyes vizsgált szívritmuszavaros, illetve szívelégtelenségben szenvedő páciens esetében nagymértékben kimutatható volt. Továbbá a Q-10 az, amely képes megakadályozni az érelmeszesedést és csökkentheti a magas vérnyomást. Ráadásul számos olyan vérnyomáscsökkentő szer is lehet forgalomban, amelyek magának a Q-10-nek a keletkezését is gátolják. Ezért kifejezetten javasolt, hogy azok a betegek akik béta-blokkolókat (vérnyomáscsökkentőket) szednek, szedjenek rendszeresen Q-10-et is.

A megfigyelések egyértelműen bizonyították, hogy nemcsak a magas vérnyomás és az isémiás betegségek okozhatnak szívelégtelenséget, koszorúér-megbetegedést és infarktushajlamot, hanem hasonló hatása van a Q-10 krónikus hiányának is.

L-karnitin

Az L-karnitin fő szerepe a testben az, hogy segít eljuttatni bizonyos zsírsavakat a sejtek belsejébe, ahol azok elégve energiát szolgáltatnak a szervezetnek. Ez az izmok egyik fő energia forrása. Az L-karnitin megnöveli a zsírsavak energiaforrásként való felhasználását. Segíti a normális szívműködést, megakadályozza a tejsav felhalmozódását az izmokban, javítja azok oxigénellátását, így növeli az állóképességet és késlelteti a fáradtságot. Segíti a zsírégetést, nagyobb munkavégzés (edzés) előtt beszedve annak hatékonyságát fokozza.

Omega-3

A többszörösen telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer (szív- és érrendszer) egészséges működéséhez és csökkentik a vér koleszterin szintjét. A többszörösen telítetlen zsírsavakon belül az EPA és DHA zsírsavak csökkentik a vér triglicerid szintjét.

Adagolás

Mindkét kapszulából naponta 1-1 db.

Összetétel

60 db Koenzim Q10 (30 mg) és L-karnitin (200 mg) tartalmú kapszula és
60 db koncentrált Omega-3 zsírsav (min. 390 mg) tartalmú halolaj kapszula

 

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455