Biocom Super Omega-3 kapszula 60 db

Biocom Super Omega-3 kapszula nélkülözhetetlen a magzat és a csecsemő optimális fejlődéséhez, a szív- és érrendszeri betegségek, allergiás bőrbetegségek megelőzéséhez, a szellemi fejlődés biztosításához.

Leírás

Biocom Super Omega-3 kapszula

Kiszerelés: 60 db

A Biocom Super Omega-3 kapszula napi használatra javasolt termék! Étkezésünk nagyrészt Omega-6-ot és Omega-9-et tartalmaz, amely ellentétes élettani hatású az Omega-3-al. Ezért indokolt a pótlása kúraszerűen.

A szív- és érrendszer védelméért!

Az esszenciális zsírsavak alkotják a sejtek falát és a sejtmembránokat, amelyek lehetővé teszik a tápanyagok, információt hordozó molekulák felvételét, leadását.

Az Omega-3 lipidek között nagy jelentőségű a DHA (dokozahexaénsav) és EPA (eikozapentaénsav). A szervezet a növényi Omega-3-ból kis hatékonysággal tudja előállítani a szükséges DHA-t és EPA-t. A halak és tengeri állatok viszont nagy mennyiségben tartalmazzák a DHA-t és EPA-t. Ezek a hosszú szénláncú Omega-3 zsírsavak jótékony hatásai közül a legismertebb a szív- és az érrendszer védelme, amit az 1970-es években ismertek fel a kutatók a grönlandi eszkimók tanulmányozásakor.

Az Omega-3 csökkenti az érelmeszesedés fő okozóinak számító trigliceridek szintjét, így védi, rugalmassá teszi az érfalakat. Gátolja a vérrögképződést, megfelelő szinten tartja a vérzsírokat, és szabályozza a vérnyomást. Csökkenti a hirtelen szívhalál kockázatát is.
Felelősek a koleszterin képződéséért, ugyanakkor eltávolítják a túlzott mennyiséget is. A D-vitamin képződéséhez a szervezet számára koleszterin szükséges. Ha az étkezés nem tartalmaz megfelelő mennyiségű esszenciális zsírsavakat, a szervezet nem képes saját D-vitamint előállítani.

Az Omega-3 zsírsav hiánya közrejátszhat

– a hiperaktivitás

– a skizofrénia

– a Sclerosis Multiplex

– szív- és érrendszeri betegségek

– allergia

– asztma

– autoimmun betegségek

– és a prosztatarák kialakulásában, ezért e betegségek valószínűsége vagy kialakulása esetén a halolaj pótlása fokozott figyelmet igényel.

Várandósság idején is fontos az Omega-3!

Szükséges a magzat és a csecsemő optimális fejlődéséhez, a méhlepény és a tejmirigyek fejlődéséhez, csökkenti a koraszülés veszélyét. A várandósság harmadik trimeszterétől és a szoptatás alatt az anyatejből épül be a magzat idegrendszerébe és a szemideghártya sejtjeibe, ami a látás optimális élességét, a szellemi fejlődést biztosítja. Segít épségben tartani a női szaporodó szervek rendszerét. A megfelelő Omega-3 szint a várandósság alatt biztosítja a méhlepény és a tejmirigyek fejlődését és csökkenti a koraszülés veszélyét. Stimulálja a megfelelő bőr és az egészséges haj növekedését; allergiás bőrbetegségek és a psoriasis, azaz pikkelysömör esetén első számú segítség. Beállítja az anyagcserét (cukorbetegség megelőzésében nagy szerepe van).

Ajánlott adagolás

Naponta 3×1-2 kapszula.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Halolaj 1000 mg
– ebből: EPA 400 mg
DHA 300 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455