Biocom Olajfalevél kivonat kapszula 60 db

Biocom Olajfalevél kivonat kapszula fő hatóanyaga az oleuropein antibakteriális, vírusellenes és kiváló immunerősítő.

Leírás

Biocom Olajfalevél kivonat kapszula

Kiszerelés: 60 db

A Biocom Olajfalevél kivonat kapszula különleges hatású, növényi alapú, 100%-ban természetes étrend-kiegészítő, amelyet az Olea Europaea növény válogatott leveleiből készítenek.

Az Olajfalevél kivonat szerepe

Az utóbbi évek vizsgálatai bebizonyították, hogy az olajfalevél kivonat hatóanyagai néhány különleges elemének – fehérjebontó, bizonyos kódátíró-fordító enzimek (reverz-transzkriptázok) – hatása igen hasznos lehet a retrovírusok elleni küzdelemben. Ázsiai, távol-keleti utazások során elengedhetetlen az úti poggyászunkból. Támogatja a bélflóra egyensúlyt azáltal, hogy tápanyagul szolgála hasznos bélbaktériumok számára.

Jelentősége

Az olajfalevél jelentőségét főként a squalen és oeluropein nevű anyagok adják. Az elmúlt évek egyik legnagyobb felfedezése a táplálkozástudomány terén a squalen, ami kémiailag a karotinoidok családjába tartozik és hatása közel azonos velük. A bőr egészségében játszik nagy szerepet, puhává és ellenállóbbá teszi a káros napsugarakkal szemben, valamint képes az immunrendszert mobilizálni.

Az oleuropein bámulatos kutatási eredményeit V. Petrov bolgár professzor tárta először a nyilvánosság elé. Már kis mennyiségben adagolva is közel 60-százalékban volt képes csökkenteni a kutatásban résztvevő alanyok magas vérnyomását. Megszüntetheti a szívritmuszavart, javíthatja a koszorúerek működését, serkentheti a szív vérrel való ellátását. Emellett görcsoldóként is kiváló.

Részletes és szigorú toxicitási vizsgálatok adatai megerősítették, hogy a készítményből a javasolt, szokásos napi adag akár több százszorosának bevétele sem idézhet elő mérgezést vagy egyéb, nemkívánatos mellékhatásokat.

Ajánlott adagolás

3×2-4 kapszula étkezések előtt. Bármilyen antibiotikummal együtt adható, sok esetben ki is válthatók vele a gyógyszerek. Nem tartalmaz élesztőt, szója- és búzaszármazékot, glutént, tejszármazékot, mesterséges színezéket.

Összetétel

Olajfa (Olea europaea) levél-kivonat, kapszulahéj (cellulóz), csomósodást gátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Olajfalevél-kivonat (18% extract) 750 mg
– ebből oleuropein 135 mg

Figyelem!

Terheseknek és szoptató anyáknak fogyasztása nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455