Biocom MSM C-vitamin italpor 165 g

Biocom MSM C-vitamin italpor szerves kéntartalma csökkentheti a gyulladást, kitűnő allergia esetén, antiparazita, gyomorégést és elsavasodást megelőző hatású lehet. A haj és köröm egészségének megőrzésében is nagy szerepe van.

Leírás

Biocom MSM C-vitamin italpor

Kiszerelés: 165 g

A C-vitamin antioxidáns hatása nélkülözhetetlen a kollagénfehérje szintéziséhez, elősegíti a vas felszívódását. Hozzájárul a fehérjék és zsírok káros oxidációs folyamatokkal szembeni védelméhez, az ideg- és az immunrendszer normális működéséhez. Dohányzás, passzív dohányzás esetén elősegítheti a természetes antioxidáns-védelem fenntartását.

A Biocom MSM C-vitamin italpor fogyasztása javasolt vitaminhiányos, egyoldalú táplálkozás, dohányzás, kimerültség, fokozott C-vitamin-szükséglet (várandóság, szoptatás, fogamzásgátló tabletta szedése) esetén, valamint betegség után, az immunrendszer erősítésére.

A készítményben a C-vitamin mellett szerves kötésű ként tartalmazó MSM is található.

Az MSM a sejtek felépítésében játszik fontos szerepet. A hormonok, enzimek, antitestek és antioxidánsok megfelelő mennyiségű képződése is tőle függ. Mivel a testünk naponta hasznosítja, ezért folyamatosan pótolni kell. Előnyei részben a sejtfalak rugalmasságát és áteresztőképességét helyreállító képességének tudhatóak be.

Az MSM egy természetben is előforduló kénvegyület, minden élő szervezetben jelen van. A kén a gyógyításban nagy szerepet vállal: természetes gyulladáscsökkentő hatásánál fogva évszázadok óta használják. Az MSM és a hozzá kapcsolódó vegyületek 85 százalékát teszik ki az élő szervezetekben található kénnek. Modern táplálkozásunkban elhanyagolt ásványi tápanyagnak számít, így pótlása fokozott figyelmet igényel.
Legnagyobb előfordulása a tejben, friss gyümölcsökben, zöldségekben és húsban van, viszont melegítés és feldolgozás hatására a koncentrátum mennyisége csökken.

Felhasználási javaslat

Az italport hideg vízben feloldva fogyasszuk! Használhatjuk ízesítésre, limonádé készítésére is! Ne cukrozzuk!

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / napi adag / 1/2 kanál = 2,75 g

C-vitamin 2000 mg
MSM 437,5 mg

– ebből kén 149,0 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455