Biocom Lecithin kapszula 100 db

A Biocom Lecithin kapszula rendszeres használatra diákoknak, idős korban szenilitás megelőzésére, az emlékezőképesség javítására ajánlott.

Leírás

Biocom Lecithin kapszula

Kiszerelés: 100 db

Miért előnyös a Biocom Lecithin kapszula fogyasztása fiataloknak és idősebbeknek egyaránt?

A lecitin kolin- és inozitol tartalma jelentős. A kolin a biológiai membránok szerkezetében kulcsszerepet tölt be, s gyakran kapcsolódik vitaminokhoz. A növényi eredetű élelmiszerekben előforduló inozitolt zsírégető anyagként tartják számon, hiszen a zsírmáj kialakulását akadályozza meg.

A lecitin a rossz koleszterint vízzel elegyedő formává alakítja, így azok kiürülnek a szervezetből. Csökkenti az ereket megbetegítő homocisztein mennyiségét és tisztítja az érfalakat. Enyhíti az ízületi fájdalmakat. Enyhe nyugtató hatású.

A lecitin segíti a sejthártya felépülését, a zsírnak és a zsíroldékony anyagoknak a sejtfalon keresztül történő vándorlását, szerepe van a szaporodásban, a magzati, valamint az újszülött kori fejlődés elősegítésében. Megelőzi a magzati korban kialakuló velőcső záródási rendellenességeket. Elengedhetetlenül fontos a máj, az epehólyag és a szív egészséges működésének fenntartásában. A lecitin a májra jótékony hatást gyakorol. Kísérletek bizonyítják, hogy alkalmas a májgyulladás okozta májkárosodás gyógyítására is.
Az időjárási frontra érzékeny emberek közérzetét is enyhítheti. Egészséges színt ad a hajnak, csökkenti a hajhullást, az ekcéma kialakulása is megelőzhető szedésével..

Nőknek segít megőrizni a mellek egészségét, különösen a mellben található mirigyek és sejtek állagát. A várandóság alatt támogatja a magzat egészséges fejlődését.

A férfiak ondóképzéséhez sok lecitinre van szükség, hiszen segítségével serkenthetjük a prosztata váladéktermelését, ami pedig az ondó mennyiségi növekedéséhez vezet.

Ajánlott adagolás

Naponta 3×1-2 kapszula, étkezések alkalmával.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Soya Lecithin 1200 mg
(61% Phosphatides, 732 mg)
typically contains
Phosphatidylcholine 180 mg
Phosphatidylinositol 108 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455