Biocom Krill olaj kapszula 60 db

A Biocom Krill olaj kapszula gazdag Omega-3 és asztaxantin forrás, amely nemcsak egy rendkívül erős antioxidáns, de gátolja krónikus gyulladások kialakulását is (bél­rendszerben, ízületekben).

Leírás

Biocom Krill olaj kapszula

Kiszerelés: 60 db

Az Omega-3 zsírsavak új generációja a Krill-olaj.

A „Krill” egy norvég szó és annyit jelent:  bálnaeledel. A krill kis rákocskákat takar, amelyek hatalmas rajokban fordulnak elő, elsősorban az Antarktiszon. Ők állnak az élelemlánc legelején, kizárólag növényi planktonokkal táplálkoznak és ezért mentesek mindenféle nehézfémtől és műtrágyától, szemben a legtöbb halfajtával. A Krill-olaj könnyebben bevehető, mint a halolaj. Ideális esetben a kapszulákat a reggelivel együtt kell bevenni, de más halolajjal ellentétben annak sincs akadálya, hogy ezt napközben bármikor megtegyük. Ugyanis nem kell félni olyan kellemetlen mellékhatásoktól, mint például a felböfögés.

Mi az az Asztaxantin?

Az egyik legerősebb antioxidáns. Ez egy piros pigmens amely néhány tengeri élőlényben található, beleértve a homárt, lazacot, a garnélákat és a rákokat. A Krill ehhez a táplálékul használt fitoplanktontól (alga) jut hozzá. Az Asztaxantin adja a Krill olaj piros színét és teszi lehetővé a hosszú eltarthatóságát, megtartva előnyös tulajdonságát. 400x hatékonyabb, mint az E-vitamin és 25x, mint a karotin. Az antioxidánsok, mint az Asztaxantin lelassítják és megszüntetik az oxidációs folyamatokat a szervezetben. Ráadásul semlegesítik a DNS-károsító szabadgyököket.

Lehetséges alkalmazási területek

– Koleszterin-, vérnyomás-, gyulladáscsökkentő

– Az agy jelzőanyagainak serkentése depressziónál (alacsony szerotoninszint), szenvedélybetegségnél vagy hiperaktivitásnál (alacsony dopaminszint), a kognitív funkciók és a járás- és beszédközpontok javulása

– Elvonókúra (nikotin, drog)

– Reuma / arthritis

– Hyperkoleszterin /Hyperlipoprotein-betegségek

– Érbetegség, arteriosklerosis, szélütés

– Szívinfarktus

– Diabetes

– Szívritmuszavarok

– Neurodermitis

– Allergia

– Colitis Ulcerosa, Morbus Crohn

– Migrén

– PMS

– Psoriaris

– Parkinson-kór

– Sklerosis multiplex

– Kényszeres asztma

– Depresszió

– Karpalis alagútszindróma

– Makula degeneráció, szürke hályog

– Kisbabák látás- és kognitív képessége

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Krill olaj 500 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455