Biocom Colostrum kapszula 100 db

A Biocom Colostrum kapszula fertőzések megelőzésére, az immunrendszerünk megerősítésére, a gyomor- és bélrendszer gyulladásos állapotának kiegészítő kezelésére ajánlható.

Leírás

Biocom Colostrum kapszula

Kiszerelés: 100 db

A tehén ellését követő első két napon termelődő előtejből készül. Rendkívül tápláló hatása mellett igen magas koncentrációban megtalálhatók benne az ellenanyagok (természetes immunglobulinok – más néven antitestek), fehérvérsejtek, enzimek, ásványi anyagok, nyomelemek, antioxidánsok és egy sor más fontos összetevő. Véd a különböző fertőzésekkel szemben. Az előtejben jelen lévő hatóanyagok nincsenek sehol máshol ilyen nagy mennyiségben és tökéletesen harmonikus koncentrációban. Ezért szokták a Colostrumot az „első védőoltásnak” is nevezni. Laktoferrin-tartalma jelentősen csökkenti a vírusok fertőzőképességét. Kutatások bebizonyították, hogy egyes vírusok ellen a szarvasmarha-eredetű laktoferrin sokkal hatásosabb, mint az emberi eredetű.

Kutatások szerint a kolosztrum alkotóelemei az emberi bélrendszeren keresztül bejutnak a véráramba. Mivel összetevőinek szóban forgó DNS-szekvenciái az ember és a szarvasmarha esetében azonosak, ezek hasonlóképpen szívódnak fel, és hasznosulnak úgy az emberi, mint az állati szervezetben. A kolosztrumot már 2000 évvel ezelőtt Indiában betegek gyógyítására használták. Európában a XVIII. századtól használja a népgyógyászat. A tehén-előtej gyógyító hatása a II. világháború előtt már közismert volt a falusi lakosság körében.

Ajánlott adagolása

3 x 1-4 kapszula, szükség szerint emelhető. Csecsemőknek a kapszulát szétszedve, tartalmát teába keverve bátran adhatjuk immunerősítésre, immunizálásra, fertőzések leküzdésére.

Nem tartalmaz cukrot, sót, élesztőt, keményítőt, ízfokozókat, búzaszármazékot, szóját, glutént, tartósítószert, antibiotikumot és szintetikus hormonszármazékot.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Colostrum 500 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455