Biocom Coenzym Q10 100 mg kapszula 30 db

Biocom Coenzym Q10 100 mg kapszula

A Q10 az elektronszállításban és a mitokondriumokban zajló energiatermelésben szerepet betöltő, vitaminszerű vegyület. A C- és E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Leírás

Biocom Coenzym Q10 100 mg kapszula

Kiszerelés: 30 db

Életünk során szervezetünk folyamatosan termeli a Q10 koenzimet, de az életkor előrehaladtával, a 20-as éveink végétől már egyre kevesebb mennyiségben. 21 éves korig szervezetünk napi 500 mg-ot termel. Idősebb korban ezért külső forrásból szükséges pótolni. Szív-, és keringési zavarok esetén már fiatalabb korban is adható. Az életkorral járó Q10-szint csökkenése szívizom-károsodást is okozhat, melyet akár azonnal is visszaszoríthatunk a Q10-tartalmú készítmények szedésével.

A termék erős antioxidáns, és immunerősítő hatással is rendelkezik. A Q10 koenzim a világon mindenütt ismert és bevált étrend-kiegészítő, „szívvédő vitamin”, mellyel ma már emberek milliói győzik le kimerültségüket és pótolják energiahiányukat. Az élet mozgatórugójának is nevezett Q10 koenzim ugyanis nélkülözhetetlen szerepet játszik sejtjeink energiatermelési folyamataiban.
Q10 kiegészítésre tehát mindenkinek elsősorban fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén, valamint idősebb korban lehet szüksége. Túladagolni nem lehet, a felesleget a szervezet kiüríti. Mellékhatásokkal nem rendelkezik, és szedése nem gyengíti a szervezet azon képességét, hogy saját maga is előállítsa ezt az anyagot, de a kor előrehaladtával egyre kisebb mértékben képes rá!

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

C-vitamin    185 mg

Evitamin    20 mg

Q10  100 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455