Biocom C-vitamin+D3-vitamin+ MSM italpor 165 g

Szerves kéntartalma csökkentheti a gyulladást, ízületi panaszok, allergia, gyomorégés esetén.

Leírás

Biocom C-vitamin+D3-vitamin+ MSM italpor

Kiszerelés: 165 g

A C-vitamin antioxidáns hatása nélkülözhetetlen a kollagénfehérje szintéziséhez, elősegíti a vas felszívódását. Hozzájárul a fehérjék és zsírok káros oxidációs folyamatokkal szembeni védelméhez, az ideg- és az immunrendszer normális működéséhez. Dohányzás, passzív dohányzás esetén elősegítheti a természetes antioxidáns-védelem fenntartását.

Fogyasztása javasolt vitaminhiányos, egyoldalú táplálkozás, dohányzás, kimerültség, fokozott C-vitamin-szükséglet (várandóság, szoptatás, fogamzásgátló tabletta szedése) esetén, valamint betegség után, az immunrendszer erősítésére.

A készítményben a C-vitamin mellett szerves kötésű ként tartalmazó MSM is található.

Az MSM a sejtek felépítésében játszik fontos szerepet. A hormonok, enzimek, antitestek és antioxidánsok megfelelő mennyiségű képződése is tőle függ. Mivel a testünk naponta hasznosítja, ezért folyamatosan pótolni kell. Előnyei részben a sejtfalak rugalmasságát és áteresztőképességét helyreállító képességének tudhatóak be.

Az MSM egy természetben is előforduló kénvegyület, minden élő szervezetben jelen van. A kén a gyógyításban nagy szerepet vállal: természetes gyulladáscsökkentő hatásánál fogva évszázadok óta használják. Az MSM és a hozzá kapcsolódó vegyületek 85 százalékát teszik ki az élő szervezetekben található kénnek. Modern táplálkozásunkban elhanyagolt ásványi tápanyagnak számít, így pótlása fokozott figyelmet igényel.
Legnagyobb előfordulása a tejben, friss gyümölcsökben, zöldségekben és húsban van, viszont melegítés és feldolgozás hatására a koncentrátum mennyisége csökken.

Felhasználási javaslat

Az italport hideg vízben feloldva fogyasszuk! Használhatjuk ízesítésre, limonádé készítésére is! Ne cukrozzuk!

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / napi adag / 2 g

  • C-vitamin 1555 mg
  • D3-vitamin 12,5 mcg
  • MSM 265 mg
Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455