BioCo Szőlőmag kivonat Forte 100 db

A szőlőmag kivonat semlegesíti a szabad gyököket, erősíti az immunrendszert, a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzésében és kezelésében nagy szerepe van.

Leírás

BioCo Szőlőmag kivonat Forte

Kiszerelés 100 db

A szőlőmagban található polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően elősegíthetik a sejtek védelmét a szabadgyökök okozta káros oxidációs folyamatokkal szemben.

A szőlőmag kivonata erős antioxidáns, amely semlegesíti a szabad gyökök kellemetlen hatásait, és javítja az immunrendszer működését. A szőlőmag egyaránt tartalmaz vízben és zsírban oldódó komponenseket.

A szőlőmag kivonatról bővebben

– A szőlőmag kivonat képes áthaladni a véragy gáton és segít megvédeni az agyat és az idegrendszert a károsodástól.

– Mivel hatásosan semlegesíti a szabad gyököket, erősíti az érfalakat és megelőzi az érelmeszesedést. Hasonlóképpen megelőzi a szívbetegséget és a többi olyan bajt, ami a véráramlás javításával gyógyítható.

– A szőlőmag kivonat segíteni tud azoknak is, akiknek valamilyen allergiájuk, ízületi gyulladásuk, visszértágulatuk, aranyerük van.

– Kötőszöveti betegségeknél is hatásos, mert védi, erősíti a bőrben lévő kollagént.

– Szerepe van a bőr rugalmasságának és nedvességtartalmának megőrzésében, valamint késlelteti a ráncok kialakulását.

Alkalmazási javaslat

A tabletta – a szőlőmagra jellemzően – hosszan a szájban tartva keserű ízű lehet, ezért javasoljuk a napi  1-2 tablettát bő vízzel lenyelni.

Összetétel

Szőlőmag kivonat (200 mg/tabletta); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); fényező anyag (sztearinsav); csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát)

Hatóanyag-tartalom / 1 tabletta / 2 tabletta

Hatóanyagok 1 2

tablettában

Szőlőmag kivonat

200 mg

400 mg

ebből proantocianidok

190 mg

380 mg

OÉTI notifikációs szám: 8220/2011

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455