BioCo Omega Cardio kapszula 30 db, 60 db

Szív- és érrendszeri problémákban szenvedőknek ajánlható, nagy mennyiségű Omega-3 zsírsavakat tartalmazó lágyzselatin kapszula.

Leírás

BioCo Omega Cardio kapszula

Kiszerelés: 30 db, 60 db

A BioCo Omega Cardio kapszula aktív összetevőként nagy mennyiségű EPA és DHA Omega-3 zsírsavakat tartalmaz.

Az EPA és DHA hozzájárul

– a normál vérnyomás fenntartásához, 1

– a szív megfelelő működéséhez, 2

– a vér normál triglicerid-szintjének fenntartásához. 3

1 A kedvező hatás 3 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 3 kapszulájával biztosítható. A kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot (4 kapszulát) ne haladja meg!

2 A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájával biztosítható.

3 A kedvező hatás 2 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 2 kapszulájával biztosítható. A kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot (4 kapszulát) ne haladja meg!

Adagolás

Felnőtteknek napi 1-2 x 1 vagy 3 x 1 kapszula folyamatos szedése javasolt, legalább 3 hónapig. A készítmény folyamatos, megszakítás nélküli szedésre is alkalmas. Javasolt a kapszulát/kapszulákat étkezés előtt vagy közben bő folyadékkal lenyelni. Nyelési nehézség esetén a kapszulahéj felnyitható, a benne lévő olaj közvetlenül fogyasztható.

Összetétel

Halolaj, zselatin kapszulahéj; nedvesítőszer (glicerin)

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Halolaj 1500 mg

– ebből: Omega-3 zsírsavak 1100 mg

– ebből: EPA 320 mg

– ebből: DHA 780 mg

Figyelem!

A termék nem alkalmas a szív- és érrendszeri betegségek (pl. magas vérnyomás) kezelésére, gyógyítására! Nem helyettesítheti az orvosi kezelést, és az orvos által előírt gyógyszerek alkalmazását! A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! Ne fogyasszon a javasolt napi adagnál többet! Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztása mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A termék halolajat tartalmaz, ezért a készítmény fogyasztása szigorúan tilos, ha érzékeny vagy allergiás tüneteket észlel hal eredetű élelmiszerek fogyasztása során!

OGYÉI notifikációs szám: T/2217/2017 (tápszer)

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455