BioCo Fügekaktusz kivonat zöldkávéval 100 db

Fogyókúrát és normál anyagcserét támogató BioCo Fügekaktusz kivonat zöldkávéval!

 

Magas fügekaktusz kivonat tartalma csökkentheti az étvágyat.

Leírás

BioCo Fügekaktusz kivonat zöldkávéval

Kiszerelés: 100 db

Fügekaktusz kivonat, zöldkávé kivonat, keserűnarancs kivonat ásványi anyagokkal: szerves kötésű cinkkel, szerves kötésű krómmal és jóddal.

A BioCo Fügekaktusz kivonat zöldkávéval tabletta a fügekaktusz levél kivonatát (és nem annak porított őrleményét) tartalmazza. 2 tabletta kivonat-tartalma 6000 mg fügekaktusz pornak felel meg.

A fügekaktusz elősegítheti a zsírok anyagcseréjét, ezáltal támogatva a fogyókúrás étrend eredményességét. Étvágycsökkentő hatása lehet, hozzájárulhat a normális vércukorszint fenntartásához.

A keserűnarancs elősegítheti a zsír- és szénhidrát-anyagcserét. A cink részt vesz a zsírsavak és makrotápanyagok normál anyagcseréjében és a normál szénhidrát-anyagcserében. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

Alkalmazási javaslat

Étkezés előtt fél órával (különös tekintettel a nehezen emészthető, zsíros ételekre) 2 tablettát bő folyadékkal lenyelni. Szedése során ügyeljen a megfelelő folyadékbevitelre (min. 2 liter naponta).

Összetétel

Fügekaktusz levél kivonat (Opuntia ficus-indica) 300 mg/tabletta; zöldkávé kivonat (200 mg/tabletta); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; fényező anyag (sztearinsav); csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid); keserűnarancs termék kivonat (Citrus aurantium) 25 mg/tabletta; cink-citrát; króm(III)-pikolinát; kálium-jodát

Hatóanyagok

2 tablettában

NRV%*

  Fügekaktusz kivonat

  – melyből rost tartalom

600 mg

180 mg

  Zöldkávé kivonat

  – melyből klorogénsav (min. 50%)

400 mg

200 mg

  Keserűnarancs kivonat

  – melyből szinefrin

50 mg

15 mg

  Szerves kötésű cink

10 mg

100%

  Szerves kötésű króm

80 µg

200%

  Jód

150 µg

100%

*NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)

OÉTI notifikációs szám: 15353/2014

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455