Bio-Rend gél 100 g

A Bio-Rend gél a meszes lerakódások kezelésére, ill. a szövetek tisztítására kitűnően alkalmazható, miközben kellemes hűsítő hatást fejt ki a bőrfelületen, ezáltal az izmok relaxációját is elősegítve.

Leírás

Bio-Rend gél

Kiszerelés: 100 g

A Bio Rend gél életkortól függetlenül a mozgástevékenységet végzők számára ajánlott, naponta két alkalommal (reggel és este) vékonyan felkenve a hátra, karra, lábra.

A világhírű Selye János professzor stressz elmélete szerint, a szervezetben egyoldalú, vagy állandó (fizikai, biológiai, pszichológiai) megterhelésre, vagy kellemetlen behatásra egyre fokozódó mértékben termelődnek úgynevezett szabad gyökök. A szabad gyököket tartalmazó komplexek gyakran kalciumhoz kötődve lerakódnak a csontok felszínére, vagy önálló csomókat képeznek. Az elmeszesedett képződmények jól láthatók a röntgenképeken (pl. „csőrképződés” a csigolyákon). Az állandósult, tompa fájdalom érzése
abból adódik, hogy ezek a lerakódások vagy csomók nyomják az idegeket; adott esetben súlyosan károsítják azokat.

A Bio-Rend gél a meszes lerakódások kezelésére, illetve a szövetek tisztítására kitűnően alkalmazható, miközben kellemes hűsítő hatást fejt ki a bőrfelületen, ezáltal az izmok relaxációját is elősegítve.

Ezt igazolja a Budapesti Műszaki Egyetem Természet- és Sporttudományi Egyesületében, Dr. Szakcsy Mihály szomatológus által végzett kutatás is, melynek során egy 60 fős önkéntes csoportot vizsgáltak. A résztvevők között sportolók, és váz és izomrendszeri panaszokkal rendelkező páciensek voltak, akik más kezelés alatt nem álltak. A kutatások során bizonyítást nyert, hogy sportolók esetén a Bio-Rend gél alkalmazásával, regenerációs idejük jelentősen csökkent, illetve a többi páciens esetén is sikerrel alkalmazták, a mozgásszervi panaszok enyhítésére.

Alkalmazása során, a Bio-Rend gél bőr felületre történt felvitele után, mikropólusú filmet képez, mely a bőrrel azonos elaszticitású. A gél teljesen szövetbarát, nem gátolja a bőr légzését, illetve lemosása után nem gyakorol másodlagos hatást.

A Bio-Rend gél alkalmazása sportolók számára, nemcsak a regenerálódás, de már a bemelegítés fázisában ajánlott – éppen ezért nem tartalmaz doppinglistán szereplő összetevőket! (Forrás: biorendgel.hu)

Alkalmazása

A testfelületre egy-egy alkalommal 10-15 g fél-folyékony gélt kenjünk. A gél 1-2 percen belül száraz rugalmas filmet képez, amely nem gátolja a bőr légzését, illóolaj tartalmának köszönhetően folyamatosan hűsíti a bőrfelületet.

Összetétel

Geraniol (Rózsamuskátli), Menthol, Kámfor, EDTA-dinátrium, Polioxietilén-szorbát-monolaurát, hidroxi-etil-cellulóz, Víz

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455