MediNatural Édesmandula olaj 20 ml

A bio mandulaolaj minden bőrtípusra alkalmas, de különösen a száraz, durva, érzékeny és ekcémás bőr kezelésére ajánlott. Enyhíti a viszketést, a bőr ingerlékenységét és a gyulladást.

Leírás

MediNatural Édesmandula olaj

Kiszerelés: 20 ml

A mandulaolajat a rózsafélék családjába tartozó mandulafa nemesített, édes mandula terméséből hideg préseléssel nyerik ki.

A mandulaolaj a legelőkelőbb növényi olajok egyike, decens illata miatt jó hordozója illóolajoknak is.

Színe halványsárga, szagtalan és nagyszerű bőrpuhító. Vitaminokban gazdag, ásványi anyagokban és magas a fehérjetartalma.

A mandulaolaj babáknak is ideális – a boltokban kapható szintetikus babaolajok helyett. A száraz bababőrre nagyon jó hatással van. 100%-os töménységben használható.

Megbízható, 100% tisztaságú, hidegen préselt.

A mandulaolaj kifejezetten ajánlott

– Száraz bőrre, akár az erősen elszarusodó, kérgesedő talpra, sarkakra, könyökre.

– Szarkalábakra, ráncok megelőzésére, bőröregedés lassítására – a szarkalábakat tiszta mandulaolajjal masszírozva meglepő hatást észlelhetünk.

– Kisbabák, gyermeke bőrére – az apróságok bőre nagyon érzékeny, ezért különösen fontos, hogy természetes, nem allergizáló, nem irritáló anyagokkal ápoljuk őket – a mandulaolaj elengedhetetlen alapanyaga a jó minőségű babaápoló szereknek.

– A bőrt érő erősebb környezeti hatások ellensúlyozására – úszás, szaunázás, napozás után.

– Ekcémás bőrre – a mandulaolaj enyhíti a viszketést, a bőr ingerlékenységét és a gyulladásokat, egyúttal védi a bőr felszínét.

– Érzékeny bőrre – ha extra érzékeny a bőröd, arclemosónak használj tiszta mandulaolajat.

– Bármilyen bőrtípusra – megnyugtatja, kisimítja a bőrt.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455