Bio-Kult kapszula 120 db, 60 db

A Bio-Kult kapszula egyedülálló összetételű probiotikum, amely 14-féle hasznos baktériumtörzset, grammonként 10 milliárd hasznos baktériumot tartalmaz. 3 év feletti gyermekek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

 

Leírás

Bio-Kult kapszula

Kiszerelés:  120 db, 60 db

14-féle hasznos baktériumtörzset tartalmazó probiotikum!

A bélflóra természetes baktériumainak száma lecsökkenhet pl.: antibiotikumos kezeléskor vagy utazások kellemetlen hatásainak következtében.

A természetes baktériumok egyensúlyának felbomlása (dysbiosis) mutatható ki számos betegségben. Ilyenek az antibiotikum kezeléssel társuló hasmenés (AAD), a gyulladásos bélbetegség (IBD), az irritábilis bélszindróma (IBS), az áteresztő bél szindróma, a laktóz intolerancia, az atópiás bőrgyulladás, az utazók hasmenése és egyes pszichoszindrómák.

A Bio-Kult® egyedi összetételű, tudományosan kifejlesztett étrend-kiegészítő készítmény, amely 14-féle hasznos baktériumtörzset tartalmaz.

10 milliárd hasznos baktériumot tartalmaz grammonként, amely a Protexin termékek közül a legkoncentráltabb készítménnyé teszi.

Összetétel

Tömegnövelő szer (hidroxi-propil-metil-cellulóz)

14-féle hasznos baktériumtörzs: Bacillus subtilis PXN 21, Lactobacillus casei PXN 37, Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Streptococcus thermophilus PXN 66, Lactobacillus acidophilus PXN 35, Bifidobacterium breve PXN 25, Bifidobacterium longum PXN 30, Lactobacillus bulgaricus PXN 39, Bifidobacterium infantis PXN 27, Bifidobacterium bifidum PXN 23, Lactococcus lactis subsp lactis PXN 63, Lactobacillus plantarum PXN 47, Lactobacillus helveticus PXN 45, Lactobacillus salivarius PXN 57.

Kapszulánként legalább kétmilliárd (2×109), grammonként 10 milliárd (1010) élő probiotikus mikroorganizmus.

Ajánlott napi adag

Felnőtteknek naponta kétszer 1-2 kapszula étkezéskor.

Gyermekeknek:

3 év feletti gyermekek és vegetáriánusok is fogyaszthatják!

A 12 éven aluli gyermekek adagja ennek fele. A kapszula felnyitható és tartalma elkeverhető az étellel vagy itallal. Antibiotikus kezelés során a felnőtt adag napi 4 kapszula, az antibiotikummal ellentétes napszakban, ha ez nem lehetséges, legalább három órával később bevéve. A kapszulák szedését a kúra befejezése után még legalább két hétig folytatni kell. Utazás előtt egy héttel kezdje el szedni a szokásos napi adagot, 1-2 kapszulát étkezéskor. Utazás alatt a napi ajánlott mennyiség kétszeresét, 4 kapszulát kell szedni. A szedést az utazást követően legalább egy hétig folytatni kell.

12 éven aluliak számára az ajánlott mennyiség a felnőtt adag fele.

A Bio-Kultot terhesség alatt is lehet alkalmazni, de a szedés megkezdése előtt kérdezze meg orvosát!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455