Bilutin-Omega kapszula 30 db, 60 db

Fekete áfonya kivonata luteinnel, omega zsírsavakkal, vitaminokkal és nyomelemekkel. Alkalmazása javasolt a szem egészségének megőrzésére. Biztosítja a szem napi lutein-, vitamin- és nyomelem igényének pótlását.

Leírás

Bilutin-Omega kapszula

Kiszerelés: 30 db, 60 db

A tudományos kutatásokkal lépést tartva a Pharmaforte cég egy új, hatékonyabb BILUTIN szemkészítményt fejlesztett ki, amely a népszerű BILUTIN-Plusz étrend-kiegészítőt váltja fel. A BILUTIN-Omega a szem egészségének fenntartására, a szem idő előtti öregedésének gátlásra az ajánlott tápanyagok kombinációját prémium mennyiségben és minőségben tartalmazza.

Tudományos újdonság!

Mindössze 2005-ben ismerték fel, hogy a DHA (omega-3 zsírsav) nemcsak az agy számára elengedhetetlen tápanyag, de mint a retina fotoreceptorainak komponense, a látás minőségében játszik fontos szerepet. Az emberi szervezet nem képes előállítani, ezért étkezéssel kell bevinnünk.

A Bilutin-Omega kapszula tartalmaz DHA és EPA omega-3 zsírsavakat, utóbbiból a szervezet maga készíti a DHA-t, ezzel hosszabbítva annak hatását. A DHA napi fogyasztása fontos a makula egészségének megőrzésében.

A készítmény alkalmazása ajánlott

– a szem egészségének megőrzésére

– korral járó szemromlás esetén

– azoknak, akik különösen ki vannak téve a fény oxidatív hatásainak (pl. számítógép előtt, nagy fényben, szabadban dolgozók)

– a szem fokozott igénybe vétele esetén.

Adagolás

Felnőtteknek napi 1-2 kapszula szedése ajánlott.

Összetétel

Fekete áfonya kivonata 240 mg
– ebből antocianin 60 mg
EPA-DHA 80 mg
Lutein 10 mg
Beta-karotin 4,8 mg
Zeaxantin
Cink 10 mg
Réz 1 mg
Szelén 80 µg
C-vitamin 60 mg
E-vitamin 18 mg

Figyelem!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl. A készítményt gyermekek elől zárjuk el.
Lisztérzékenyek, tejcukor érzékenyek, cukorbetegek, várandós kismamák, szoptató anyukák magas vérnyomásban szenvedők is fogyaszthatják.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455