beres_koenzim_q10_filmtabletta_60_db

Béres Koenzim Q10 filmtabletta 60 db

A Béres Koenzim Q10 szedése a szív működésének támogatására, a szervezet megemelkedett energiaigénye esetén, jelentős fizikai és szellemi igénybevételkor és túlterheléskor kifejezetten ajánlott.

Termékleírás

Béres Koenzim Q10 filmtabletta

Kiszerelés: 60 db

A koenzim Q10 részt vesz a sejtszintű energiatermelő folyamatokban, elősegíti a normális vérnyomás megtartását. A szervezet megfelelő Q10 ellátottsága hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához. A Q10 – antioxidáns tulajdonságainál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős. Az életkor előrehaladtával a szervezet Q10 termelése fokozatosan csökken, ilyenkor javasolt a csökkenő Q10 szint helyreállítása.

A Béres Koenzim Q10 szedése a szív működésének támogatására, a szervezet megemelkedett energiaigénye esetén, jelentős fizikai és szellemi igénybevételkor és túlterheléskor kifejezetten ajánlott. Fokozott igénybevételnek kitett izmok (pl. vázizom, szívizom) energiaellátásának segítésére. Egyes egészségre ártalmas tényezők (pl. környezetszennyező anyagok, szabad gyökök, dohányzás) hatásaival szembeni normális védekező képesség fenntartásához. A Q10 koenzimet a szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni. Számos megfigyelés bizonyítja, hogy a Q10 hiány szinte minden egyes vizsgált szívritmuszavaros, illetve szívelégtelenségben szenvedő páciens esetében nagymértékben kimutatható volt. Továbbá a Q10 az, amely képes megakadályozni az érelmeszesedést és csökkentheti a magas vérnyomást.

Adagolás

Naponta 2 filmtabletta.

Összetétel

Q10 koenzim 10 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455