Balzsamkörte kapszula 60 db

A balzsamkörte (momordica charantia, keserűdinnye) őshonos kínai természetgyógyászati alapanyag, hatóanyagi révén szabályozhatja a vércukorszintet.

Leírás

Balzsamkörte kapszula

Kiszerelés: 60 db

A balzsamkörte kivonata jelentős hatással van a glükóz-anyagcsere egyensúlyára. Mind a hagyományos kínai orvoslásban, mind az indiai Ayurvéda-gyógyászatban méregtelenítésre és az anyagcsere-problémák kezelésére használják.

A mediterrán területeken a napszúrás elleni hatása miatt kedvelik. Modern kutatások kimutatták, hogy hatóanyagai vértisztító, illetve koleszterinszint- és vércukorszint-stabilizáló, illetve csökkentő hatással is rendelkeznek.

A keserűdinnye, vagy más néven balzsamkörte, egy a trópusi éghajlaton termő zöldségféleség. Hasonlóan a többi természetes eredetű népi gyógyszerhez többféle betegség gyógyítására használják. A különböző készítmények hatásai között azonban mindenütt szerepel a vér cukorszintjének csökkentése, illetve a cukorháztartás optimalizálása, de jelentős a koleszterin- és a trigliceridszint-csökkentő hatás is.

A keserűdinnye gyógyhatása a tradicionális kínai gyógyászatban ugyancsak igen régóta ismert. A tudományos vizsgálatok megállapították, hogy a hatásért egy flavonoid típusú vegyület, illetve vegyületcsoport a charantin a felelős. A termésben ez az anyag csak néhány tized százalékban fordul elő, azonban a termés húsából sikerült egy speciális eljárással 10% feletti charantin tartalmú kivonatot előállítani. Az így nyert kivonatból már napi 1 g körüli mennyiség elegendő a kívánt eredmény eléréséhez. Ez a termék tisztán növényi eredetű anyagot tartalmaz és már egy hónapos kúra jelentősen hozzájárul a szervezet ideális cukorszintjének eléréséhez.

Adagolás

Naponta 3×2 kapszula.

Összetétel

Balzsamkörte természetes kivonata 300 mg

Figyelem!

A termék összetevői hozzájárulnak a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához. Nem helyettesíti a vegyes étrendet, és a kiegyensúlyozott életmódot.

Fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptatós anyáknak nem ajánlott! A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455