Bálint cseppek Sárgarépa olajos kivonata 50 ml

Hidegen sajtolt kukoricacsíra-olaj sárgarépával.

 

A sárgarépa legnagyobb értékét magas béta-karotin tartalma adja, amelyet szervezetünk A-vitaminná alakít át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen a csontozat és a fogazat fejlődéséhez és az éles látáshoz.

Leírás

Bálint cseppek Sárgarépa olajos kivonata

Kiszerelés: 50 ml

Tápérték szempontjából a sárgarépa kalciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, sót, A-, B-komplex, C-, E- és K-vitaminokat tartalmaz.

Táplálkozási szempontból a sárgarépa legnagyobb értékét magas béta-karotin tartalma (6-15 mg/100 g) jelenti, amelyet szervezetünk szükség szerint A-vitaminná alakít át. A béta-karotin az A-vitamin előanyagaként hozzájárulhat a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal a sejtek, szövetek védelméhez. Az A-vitamin szükséges a bőr és nyálkahártya normál működéséhez, szerkezetük kialakításához és megtartásához, valamint  a haj, a köröm és a bőr egészségének megőrzéséhez.

Az A-vitamin nélkülözhetetlen a csontozat és a fogazat fejlődéséhez. A szem képtelen alkalmazkodni a gyenge fényhez, ha az ideghártya fény- és színérzékelő receptoraihoz szükséges retinol (A-vitamin) nincs megfelelő mennyiségben a szervezetünkben. Ezért a sárgarépa olajos kivonata javíthatja a látást.

Adagolás

Belsőleg naponta 2 ml (1 mokkáskanálnyi).

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455