Bálint cseppek Sárgabarackmag olaj 50 ml

A sárgabarackmag nagy mennyiségben tartalmaz B17-vitamint, amelyet még 1949-ben ifj. Ernst Krebs vegyész fedezett fel.

Leírás

Bálint cseppek Sárgabarackmag olaj

Kiszerelés: 50 ml

A Bálint cseppek Sárgabarackmag olaj telítetlen zsírsavakban gazdag, ezáltal természetes módon regenerálja a bőrt és a kötőszöveteket.

Immunerősítő, stresszoldó hatása kiemelkedő, javítja a koncentrálóképességet.

Segítheti a pajzsmirigy működését – alul és túlműködés esetén is.

Kéntartalmának köszönhetően jótékony hatással van a bőrre, a hajra és a körömre.

B17-vitamin (nitrilozid) tartalma igen magas.

Az elmúlt években a vízoldékony B17-vitamin a tudományos világ – főként a rákkutatók –  érdeklődési körébe került. Számos kutatás, klinikai tapasztalat támasztja már alá azt a tényt, hogy ez a vitamin a szervezetbe juttatva gátolhatja a  daganatos sejtek növekedését.

Az emberi szervezetben kizárólag a ráksejtek tartalmaznak béta-glukozidáz enzimet, és csak ez az enzim képes B17-vitaminból ciánhidrogént előállítani, így kizárólag a ráksejtekre van hatással. Ha a szervezetben nincsenek ráksejtek akkor nincs jelen a béta-glukozidáz enzim sem, így a táplálékkal bevitt B17-vitaminból nem keletkezik ciánhidrogén, s ez kizárja a szervezet cianid mérgezésének lehetőségét.

A B17-vitamint tudományosan elfogadott napi mennyisége 200-300 mg. Az egyik leggazdagabb B17-vitamin lelőhelynek a sárgabarack magja bizonyult. Megjegyzendő, hogy a magok, illetve a magolaj mellett érdemes ananászt, illetve elegendő A- és E-vitamint fogyasztani.

A sárgabarackmag olajat sokféle tünet kezelésére is használják: pl. a haj, bőr, köröm erősítésére a gyengülő látásra, sőt Nyugat-Európában hiperaktív gyermekek kiegészítő terápiájában is alkalmazzák.

Adagolás

Belsőleg naponta 2 ml (1 mokkáskanálnyi).

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455