Bálint cseppek Medvehagyma csepp 30 ml

A medvehagyma kiváló segítség lehet a szív-, a vér- és az érrendszer munkájában. A magas koleszterinszint, továbbá a magas vérnyomás okozta panaszokat enyhítheti, sőt a vérnyomás szabályozásban is nagy szerepe van. Támogathatja az agyi erek működését, erősítheti a memóriát, csökkentheti a feledékenységet.

Leírás

Bálint cseppek Medvehagyma csepp

Kiszerelés: 30 ml

A medvehagyma igen kedvezően hat a gyomorra és a bélrendszerre. Ajánlható gázképződéssel és kólikával járó akut és krónikus hasmenés ellen ugyanúgy, mint szorulás esetén, amit a belek görcsös összehúzódása vagy renyhesége okoz.

A medvehagyma hamar kihajtja a bélférgeket, még az orsógilisztát is. A bélműködés javulásával megszűnnek azok a panaszok is, amelyek különösen idős embereknél valamint a mértéktelenül evőknél a belek túltelítettsége vagy renyhe működése következtében lépnek fel.

A medvehagyma fogyasztása enyhíti a gyomor okozta szívzavarokat és álmatlanságot, valamint az artériák elmeszesedéséből vagy magas vérnyomásból eredő panaszokat, mint pl. szédülés, fejfájás. A magas vérnyomás lassan szűnik meg.

A frissen felhasznált levelek tisztítják a vesét és a húgyhólyagot, elősegítik a vizelet ürítését.
Az étkezési hagymafélék, különösképpen a medvehagyma fogyasztása, elősegítheti a hatóanyagok, különböző ásványi anyagok, nyomelemek jobb beépülését a csontszövetekbe, ezáltal megakadályozzák a csontok leépülését, lelassítják a csontritkulás kórfolyamatát illetve képes azt regenerálni is. Ehhez azonban legalább 1 éves alkalmazás szükséges.

A medvehagyma fő hatóanyaga – hasonlóan a fokhagymáéhoz – a kéntartalmú alliin.

A szervezetünk kiváló méregtelenítője, salaktalanítója. Különösen idős embereknek és stresszes körülmények között élőknek ajánlott!

Kiváló segítség lehet a szív-, a vér- és az érrendszer munkájában. A magas koleszterinszint, továbbá a magas vérnyomás okozta panaszokat enyhítheti, sőt vérnyomás szabályozásban is számíthatunk rá. Támogathatja az agyi erek működését, erősítheti a memóriát, csökkentheti a feledékenységet.

Segítheti a tüdő munkáját és a hurutosodásból eredő légzési panaszokat.

A medvehagyma gátolja és semlegesíti a szervezetbe jutó káros sugárzások (tv, számítógép, rádiótelefon, mikrohullám stb.) hatásait.

Adagolás

Naponta reggel 2 ml (1 kávéskanálnyi, kb. 12 csepp).

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455