Bálint cseppek Mars csepp 50 ml

A Mars csepp elősegítheti az egészségesebb férfi genitáliák működését. Tartós használatával növelhető a férfierő. Hozzájárulhat a dülmirigy (prosztata) egészségének fenntartásához.

Leírás

Bálint cseppek Mars csepp

Kiszerelés: 50 ml

A Mars cseppben található gyógynövények (héjnélküli tökmag, kisvirágú füzike) hatóanyagai hozzájárulhatnak a dülmirigy és férfi ivarszervek egészségének fenntartásához. Rendszeres használatával enyhíthetők a prosztata problémák kellemetlen melléktünetei (pl.: nehéz vizelés), valamint javíthatja a férfi ivarszervek vérellátását.

Héjnélküli tökmag (Cucurbita pepo)

Prosztatagyulladás, prosztata túltengés, valamint a jóindulatú, ill. rosszindulatú prosztatarák kezelésében kiegészítő kúraként javasolt. Megszüntetheti a fájdalmas vizeletürítést. Kiváló féregűző. Serkenti az agyi vérkeringést, értágító. Rendszeres használata megszüntetheti a fülzúgást, valamint a memóriazavarokat és az emlékezet kiesését is. A tökmag olaja koleszterincsökkentő, vértisztító és vérképző.

Kisvirágú füzike (Epilobium parviflorum)

A kisvirágú füzike elősegítheti a prosztata egészségesebb működését.
Azoknak a 40 év feletti férfiaknak ajánlott, akiknek különböző prosztata problémáik vannak – nehézkes vizeletürítés, prosztata megnagyobbodás, prosztatagyulladás. Hólyaggyulladásban, hólyaggyengeségben szenvedő nőknek is!

Ajánlott napi adagja

Naponta 3×27 csepp, étkezés előtt 1 dl vízben oldva. Alkalmazása kúraszerűen javasolt (1 kúra 3 hét).

Összetétel

Tökmag

Kisvirágú füzike

Víz

Alkohol

Hatóanyag-tartalom / napi adag

Tökmag 1500 mg

Kisvirágú füzike 250 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455