Bálint cseppek Ligetszépemag olaj 50 ml

A ligetszépe olaj fő hatóanyaga a gamma-linolénsav, mely csökkentheti a vér koleszterinszintjét, normalizálhatja a vérnyomást és javíthatja a koszorúér keringését.

Leírás

Bálint cseppek Ligetszépemag olaj

Kiszerelés: 50 ml

A ligetszépeolaj több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat, omega-6 és gamma-linolénsavat, egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza. A telített zsírsavak többszörösen telítetlen termékekkel való helyettesítése az étrendben kedvezően befolyásolja a vér LDL-koleszterinszintjét.

Az érett ligetszépemag zsíros olaja gazdag értékes esszenciális zsírsavakban. Igen apró magjából több ezer darab szükséges egyetlen gramm olaj kinyeréséhez.

– Hatékonyan alkalmazhatjuk férfiak és nők hormonzavarai esetén, amelyek hormoncsökkenéssel vannak kapcsolatban (fájdalmas menstruáció, menstruáció elmaradása, potenciagyengeség a férfiaknál, női frigiditás, meddőség).

– Csökkentheti a vér koleszterinszintjét, normalizálhatja a vérnyomást, javíthatja a koszorúér keringését, csökkentheti a vércukorszintet.

– Enyhítheti az allergiás eredetű ekcémát és mérsékelheti az ízületi gyulladást.

– Szklerózis multiplex esetében hatékonyan javíthatja a gyógyszeres kezelést.

– Csökkentheti az alkohol- és drogelvonás kellemetlen hatásait, még a másnaposságot is.

– Segíthet a betegségek utáni gyors felépülésben, jótékonyan befolyásolhatja a szervezet hőháztartását, sőt a test normál testsúlyának szabályozását.

– Külsőleg érett, száraz bőr ápolására, krónikus gyulladások, atópiás ekcéma kezelésére ajánlott. Törékeny, puha körmökre, töredezett hajvégekre alkalmazva visszaadja azok rugalmasságát és fényét.

Adagolás

Belsőleg: naponta 1-2 mokkáskanál étkezés közben vagy után, de keverhetjük joghurtba vagy más ételekbe, pl. salátákhoz.
Külsőleg: az érintett testfelületet vékonyan bekenjük.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455