Bálint cseppek Kisvirágú füzike cseppek 30 ml

A kisvirágú füzike elősegítheti a prosztata egészségesebb működését. Azoknak a 40 év feletti férfiaknak ajánlott, akiknek különböző prosztata problémáik vannak – nehézkes vizeletürítés, prosztata megnagyobbodás, prosztatagyulladás.

 

Hólyaggyulladásban, hólyaggyengeségben szenvedő nőknek is ajánlott!

Leírás

Bálint cseppek Kisvirágú füzike cseppek

Kiszerelés: 30 ml

Kisvirágú füzike (Epilobium parviflorum)

A prosztata karbantartója.

A kisvirágú füzike a férfiak megmentője lehet, ha időben elkezdik rendszeresen fogyasztani a teáját. Negyven éves korában minden férfinak el kellene kezdeni ezt a teát inni, hetente egy csészével. Későbbi használata attól függ, hogy milyen gyakori az éjszakai vizelési inger. Ha kétszer kell felkelni éjszaka, elég három naponta egy csésze füzike teát inni reggel éhgyomorra. A kettőnél többszöri éjszakai vizelési ingernél már naponta egy csésze teát kell inni belőle. Rendszeres használatával a prosztata megnagyobbodás nem válik rosszindulatú daganattá.

Csökkenti az éjszakai vizelések számát, lehetővé téve a nyugodt pihenést. Az ürített vizelet mennyiségét is növeli. Gyulladáscsökkentő hatása miatt hólyaggyulladás, hólyagműködési elégtelenség esetén is kiválóan használható, nőknek is ajánlott ezen problémákra. Folyamatosan fogyasztható, hozzászokni nem lehet. Ismert káros mellékhatása nincs.

Ajánlott napi adagja

Reggel éhgyomorra 12 csepp és este 12 csepp 1 dl vízben oldva. 14 éven aluliaknak nem ajánlott!

Alkalmazása kúraszerűen javasolt (max. 1 hónap, utána legalább 1 hét szünetet kell tartani).

Hatóanyag-tartalom / napi adag

Kisvirágú füzike 72 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455