Bálint cseppek Feketeköménymag olajos kivonata 50 ml

A telítetlen zsírsavak szelíden, mellékhatások nélkül képesek csillapítani a bőrben, a belekben, az ízületekben és az idegekben zajló gyulladásos folyamatokat.

Leírás

Bálint cseppek Feketeköménymag olajos kivonata

Kiszerelés: 50 ml

Hidegen sajtolt lenmagolaj feketeköménymaggal.

A feketeköménymagot (Nigella sativa) egyiptomi fáraók igen nagy becsben tartották, ezért is kapta a belőle készült olaj a „fáraók aranya” elnevezést. Táplálkozási szempontból előkelő helyét a többszörösen telítetlen zsírsavaknak és magas E-vitamin tartalmának köszönheti. Magas tápértékkel rendelkezik, rengeteg ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz.
A készítmény több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat (omega-3 és omega-6 zsírsavakat), egyszeresen telítetlen zsírsavakból az olajsavat tartalmazza.

– Meghűléses betegségek – a náthát, a köhögést és az influenzás fertőzéseket gyorsabban legyőzi, ill. erősebb immunrendszernél fel sem lépnek ezek a betegségek.

– Bronchitis, asztma – a telítetlen zsírsavakból testünk prostaglandint állít elő, ami gyulladásgátló és antiallergén hatású. A keserű- és cserzőanyagok tágítják a hörgőket és váladékoldóak, ami az asztmánál lényeges könnyebbséget jelent a gyógykezelések során.

– Allergiák – semlegesíti a túlzott érzékenységet az allergia elleni anyagokkal szemben.

– Gombás megbetegedések (Candida albicans), pikkelysömör, neurodermatitis – mind belsőleg, mind külsőleg alkalmazva a feketekömény olaj hatásos szer gomba és baktériumok ellen, továbbá egyedülálló vírusölő tulajdonsággal rendelkezik. Csökkenti a viszketési ingert, elősegíti a gyulladt bőrrészek gyógyulását, s ezáltal hozzásegít az egészségesebb bőrhöz.

– Reuma – a feketekömény olaj a kezelési intézkedéseket kedvezően befolyásolja, mivel helyi gyulladásgátló hatása van, és a bél bakteriális és gombás megterheltségét is csökkenti, stabilizálja.

Adagolás

Belsőleg naponta 2 ml (1 mokkáskanálnyi), étkezés előtt.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455