Bálint cseppek Csalánmag olajos kivonata 50 ml

A Bálint cseppek Csalánmag olajos kivonata vizelethajtó, emésztést serkentő és keringésjavító anyagai csökkenthetik a vér húgysavszintjét, ezért a csalán köszvény, ízületi gyulladások, ill. reumatikus megbetegedések kiváló ellenszere lehet.

 

Leírás

Bálint cseppek Csalánmag olajos kivonata 

Kiszerelés: 50 ml

A Bálint cseppek Csalánmag olajos kivonata hidegen sajtolt csalánmag- és kukoricacsíra-olaj keveréke.

A csalánról egy kicsit bővebben…

A csalán évezredek óta az emberiség egyik megbecsült növénye. Hozzájárulhat a prosztata és a vese egészséges működéséhez, valamint az ízületek normál működésének fenntartásához.

Tisztítja a teljes emésztőcsatornát és a vizeletkiválasztó rendszert, s fokozza a szervezet védekező erejét. A vese- és hólyagkő képződésre hajlamosaknak érdemes rendszeresen csalánteát fogyasztaniuk, mert segítségével még idejében kiválasztódik a homok. Tisztító hatásának gyomor- és bélhurut esetén is hasznát vehetjük. Teája élénkítő hatású, sok vitamint és ásványi anyagot (vasat) tartalmaz.
Vértisztító hatásának köszönhetően enyhítheti az allergiás tüneteket, így az ekcémát, szénanáthát, asztmát és a csalánkiütést. Eltünteti a tinédzserek pattanásait, és egyes bőrbetegségek esetén is hatásos (övsömör).

Sok A-provitamint és K-vitamint tartalmaz, de ezek az anyagok vízzel nem vonhatók ki. Az iparban a levélzöld (klorofill) előállításának egyik nyersanyaga. A klorofill és származékai szagtalanító, fertőtlenítő, hámosító készítmények alkotórészei a gyógyszeriparban és a kozmetikai iparban egyaránt.

Adagolás

Belsőleg naponta 2 ml (1 mokkáskanálnyi) reggel, étkezés előtt.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455