Bach virágeszencia Elsősegély csepp 10 ml

39. Elsősegély csepp, vészcsepp, életmentő csepp vagy rescue remedy – elsősorban hirtelen fellépő testi – lelki traumák esetére

Leírás

Bach virágeszencia Elsősegély csepp

Kiszerelés: 10 ml

A Bach virágeszencia Elsősegély csepp (vészcsepp, életmentő csepp vagy rescue remedy) egy öt virágeszenciából álló készítmény, mely alkalmazása minden olyan esetben javasolt, amikor nincs idő lelkiállapotokat vizsgálni, és elemzésekbe bocsátkozni, hanem itt és most meg kell szüntetni a kialakult kellemetlen tüneteket.

A keveréket Edward Bach maga állította össze, és kifejezetten akut helyzetekben használta. Alkalmazása, amint azt a neve is elárulja, elsősorban vészhelyzetekben, hirtelen jelentkező testi, vagy lelki trauma esetén ajánlott.

Félelemmel, nyugtalansággal, szorongással járó helyzetek, pánik érzés esetén alkalmazható, megelőzéséként nehéz helyzet előtt (pl. vizsga, mások előtt szereplés időszakában) célszerű használni.

Rendkívül hatékony többek között az alábbi esetekben:

Testi traumák

Baleseteknél, a balesetek miatti megrázkódtatás után.

Műtét utáni regenerálódás esetén.

Hirtelen előtörő fájdalmak, fejfájás, fogfájás enyhítésére.

Menstruációs panaszok, görcsök csillapítására.

Hirtelen fellépő betegségtüneteknél, allergiás rohamoknál.

Külsőleg borogatás formájában – sebek, duzzanatok, csípések hatásainak enyhítésére.

Lelki traumák

Lelki sokkélmény (szakítás, haláleset, rossz hírek, megrázó élmények).

Ijedtség.

Nagy stressz, erős félelmek.

Nagy családi veszekedések után.

Megelőzés

Vizsgadrukk esetén.

Állásinterjú előtt.

Fogorvostól, repüléstől való félelem.

Alkalmazása

Felhasználási területéből adódóan csak rövidtávú szedésre ajánlott. Szedési gyakorisága a beteg állapotától függ. Súlyos megrázkódtatás, vagy erős fájdalom esetén akár negyedóránként is szedhető.

2-3 dl vízhez 3-4 cseppet adagolva apró kortyokban fogyasztható. Addig ismételhetjük a szedést, amíg az állapot nem javul. Ha víz nem áll rendelkezésünkre, akkor cseppentsük közvetlenül a nyelvre is. Megelőzésként (pl. vizsga előtt) a napi négy alkalommal való bevétel ajánlott. Súlyos balesetek és sérülések esetén szedése nem helyettesíti az alapos orvosi vizsgálatot, sem egyéb orvosi beavatkozást.

Az elsősegély cseppet alkalmazhatjuk eszenciakeverék összetevőjeként is, különösen a terápia elején hatásos, amikor az illető annyira blokkolt, hogy képtelen a problémáiról beszélni.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455