Bach Rescue Night Pearls gyöngy 28 db

Zselatin gyöngyökbe zárt Bach Rescue Night keverék – a nyugodt alvásért!

 

A Bach Rescue Night Pearls gyöngy segít az ellazulásban álmatlanság, esti nyugtalanság, kimerültség esetén.

Leírás

Bach Rescue Night Pearls gyöngy

Kiszerelés: 28 db

A Bach Rescue Night Pearls gyöngy – elsősegély éjszakai gyöngy – azoknak ajánlott, aki a rohanó, stresszes mindennapokból nehezen kapcsolódnak ki. Rövid időn belül elősegíti a lelki stabilizálódást és a testi-lelki pihenést.
A Bach Rescue Night Pearls gyöngy fő összetevője a White Chestnut (Fehér vadgesztenye), mely segít fejünk „kiszellőztetésében”. Sokan ugyanis nem tudnak lefekvéskor „kikapcsolni”. Ébren fekszenek az ágyban, és azon kapják magukat, hogy gondolataik újra és újra bizonyos dolgok, helyzetek körül forognak. Ez a belső monológ nem hagyja, hogy megnyugodjanak, vagy éppen felébrednek az éjszaka közepén és elkezd járni az agyuk. A White Chestnut gondoskodik a „tiszta fejről”. Aki ellazul, nyugodtabban alszik és kipihentebben ébred.

Összetétel

Szőlőmagolaj, halzselatin, természetes aroma (narancsolaj, vanília kivonat), tömegnövelő (szorbit), RESCUE Night keverék (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, és Ornithogalum umbellatum, Aesculus hippocastanum), stabilizátor (pektin), fényezőanyag (Carnauba viasz)

Tápanyagérték / 100 g

3266 kj (792 kcal), fehérje: 7,5 g; szénhidrát: 7,9 g; ebből cukor 0,2 g; zsír: 81,2 g ebből telített zsírsav 10,9 g; rost <0,5 g; só 0g.

Adagolás

Tegyen egy gyöngyöt a nyelvére, és hagyja elolvadni. Igény esetén megismételhető. Gyermekek elől elzárva kell tartani! 25°C alatt tárolandó!

Gyártó

BACH FLOWER REMEDIES LTD. London, SW19 8UH, Anglia

Világforgalmazó

Nelsons GmbH, Heegbarg 2. D-22391 Hamburg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455