Arsad elixír 100 ml

Az Arsad elixír alkalmazható gombás fertőzéseknél, égés, zúzódás, hámsérülések, ízületi és visszér problémák, hajhullás, pattanások, bőrfoltok esetén.

Leírás

Arsad elixír

Kiszerelés: 100 ml

I. Ferenc francia király megbízásából a XVI. század elején gyógyító szerzetesek alpesi virágokból és gyógynövényekből egy különlegesen hatásos sebgyógyító vizet készítettek.

Az elixírt a franciaországi Vercors-ban található St-Antoin monostorban készítették az ott élt szerzetesek. Az elixír annyira hatásosnak bizonyult a bőrproblémák helyreállításában, hogy már nem csak sebek gyógyítására, hanem különböző bőrbetegségekre és kozmetikai célokra is használták. Híre még XIV. Lajos a Napkirály udvarába is eljutott, ahol a király háziorvosa is alkalmazta kezeléseinél és maga a király is használta orvosának javaslatára. Az udvarhölgyek is előszeretettel használták szépségápolásra.

Mely esetekben alkalmazható az Arsad elixír?

– Bőrirritáció

– Horzsolás

– Bőrfoltok

– Pattanások, akné

– Borotválkozás után

– Darázs, szúnyog és más rovarcsípések

– Csaláncsípés

– Herpesz

– Napégés, égés

– Hajhullás

– Korpásodás

– Sport előtti bemelegítés

– Fáradt lábak

– Lábápolás

Dr. Robert Lyonsnak, a Kínai Tudományok doktorának tapasztalatai

Dr. Robert Lyons, a Kínai Tudományok doktora, öt évet élt Kínában, majd Los Angelesben folytatta általános orvosi tanulmányait, és 1991-ben sikeres vizsgát tett a kaliforniai USLA egyetemen. A természetgyógyászat végtelen szeretete összekapcsolódik nála a gyermekkora óta folytatott harcművészeti ambícióval. Dr. Robert Lyons háromszoros kung-fu világbajnok és egyszeres profi thai-boksz világbajnok. Sport karrierje után fiatalok ezreit tanítja a Shaolin kung-fu titkaira.

„Az Igazi Arquebusade vízzel 2005 óta közel 200 esetet figyeltem meg és dokumentáltam. Ezek közül 100 esetben különböző bőrelváltozásoknál (ekcéma, gombás fertőzések, diabetikus fekélyek, égési sérülések) tapasztaltam jelentős javulást. Az East Park Research Inc.-nél töltött kutatómunkásságom során kevés olyan jó hatású készítménnyel találkoztam, mint az Arsad Igazi Arquebusade víz.

Az Arsad Arquebusade víz használatát a következőkre javaslom: mindenféle már meglévő gyulladásos bőrfertőzésre, bőrbetegségre, a bőr fiatalon tartására, pattanások és ráncok megelőzésére, jó közérzet megtartására.”

(Forrás: Dr. Robert Lyons, doktor és sinológus)

Dr. Bandics István professzor tapasztalatai az Arsad Igazi Arquebusade víz jótékony hatásairól

“Az Arsad Igazi Arquebusade víz, több tucat aromatikus gyógynövényből készült koncentrátum, amelynek mellékhatása nincs, szemben a kémiai gyógyszerekkel, amelyek fajidegenek, és számtalan eltitkolt mellékhatással bírnak.”

“Az Arsad eredete a XV-XVI. századba nyúlik vissza. Gyógyító szerzetesek azt a feladatot tűzték maguk elé, hogy az akkori katonák sebesüléseit meggyógyítsák. Nem csak a golyó által okozott sebeket gyógyították az Arquebusade vízzel, hanem a harc során elszenvedett más bőrsérüléseket és bőrfertőzéseket is.”

“Az én személyes tapasztalataim is megerősítik az Arsad korabeli hatásait. Kitűnően alkalmazható duzzadt ödémás testrészre, roncsolódott, bevérzett mikrokeringési zavar miatt keletkezett, kifekélyesedett bőrfelületre, stresszre, nyugtalanságra, mozgás korlátozottságra. E tünetcsoport kitűnően kezelhető az Arquebusade vízben található gyógynövény-eszenciával.”

Az Arquebusade víz további felhasználási területei

A fenti tünetcsoport alapján masszírozásnál fokozza a nyirokkeringés helyes működését ezáltal javítja a mikrokeringést. Fájdalomcsökkentő hatása is jelentős, illata kellemes.

Száraz ekcémánál: a bőr mikrokeringését javítja, ezáltal a bőr anyagcseréjét növeli. Néhány nap alatt látható a bőr regenerálódása, felmelegedése, simává válása, az érzészavar megszűnése, a komfort visszaállása, a szervezet pszichés egyensúlya helyrejön. Feltűnő mindez a nőknél!

Hajhullás és korpásodás: Az Arsad-ot kevés vízzel hígítva erősen bemasszírozzuk (2-5 perc) a fejbőrbe. Néhány hetes kúra után fantasztikus a hatás.

Lábszárfekélyeknél: varicositás, diabetesnél, permetezzük naponta legalább 3-6-szor a sérült bőrfelületre.

Ránctalanítás: az arcon lévő ráncok és szarkalábak kisimulnak néhány heti kezeléssel. Reggel és este tisztálkodás után fújjuk az arcunkra (a szemünket csukjuk be, különben csípi a szem nyálkahártyáját), és enyhén masszírozzuk bele.

Pszoriázisnál egyéb belső kezeléssel együtt ugyancsak hatásos. Naponta többször (4-6x) fújjuk be, majd hagyjuk megszáradni az oldatot, azaz felszívódni.

Az orvos kúrál, a Természet gyógyít! (Medicus curat, Natura sanat)

Az Igazi Arquebusade Víz természetes jótékony hatásait igazolom.”

(Forrás: Professzor Bandics István, orvos-természetgyógyász, homeopata)

Felhasználás

Az Arsad gyógyvízet permetezze a problémás bőrfelületre, és ahol csak lehet, gyengéden masszírozza be.

Összetétel

A receptura „ARSAD La Veritable Eau d’Arquebusade Elixir de Jouvance” 75 féle aromatikus és gyógynövényből áll, melynek legnagyobb része a svájci Alpokban terem.

Egy kis ízelítő az összetevőkből:

Ánizskapor (Foeniculum)

Gubóvirág (Globularia)

Izsóp (Hyssopus officinalis)

Kövirózsa (Sempervivum)

Vasfű (Verbena officinalis)

Százszorszép (Bellis perennis)

Ezüstös hölgymál (Hieracium pilosella)

Menta

Lándzsás útifű (Plantago major)

Gombaernyő (Sanicula europaea)

Orvosi veronika (Veronica officinalis)

Zsálya (Salvia officinalis)

Angyalgyökér (Angelica archangelica)

Ezerjófű (Centaurium)

Cickafark (Achillea)

Fekete üröm (Artemisia vulgaris)

Orbáncfű (Hypericum)

Orvosi bakfű (Stachys officinalis)

Görvélyfű (Scrophularia nodosa)

Párlófű (Agrimonia eupatoria)

Fehérüröm (Artemisia absinthium)

Körömvirág (Calendula officinalis)

Homoktövis (Hippophae)

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455