Aromax Eukaliptusz illóolaj 10 ml

Szájüregi, légzőszervi és mozgásszervi panaszok, sportsérülések.

Leírás

Aromax Eukaliptusz illóolaj

Kiszerelés: 10 ml

Az Európában leggyakrabban használt E. globulus illóolajának gyógyhatásai – az azt tartalmazó készítmények formájától, a felhasználás módjától és az alkalmazott adagoktól függően – a következők: antimikrobiális, antivirális (elsősorban a légzőszervi-, húgyúti- és bőrfertőzéseket okozó kórokozókkal szemben), nyákoldó, köptető, emésztést javító, bőrvörösítő és gyulladáscsökkentő.

Az eukaliptuszolaj a fentiek mellett fontos alkotórésze lehet a fog- és szájápoló készítményeknek is. A légúti fertőzések kezelésének és terjedésének megakadályozása mellett különböző kenőcsökben, bedörzsölőszerekben, masszázs- és fürdőolajokban, mozgásszervi betegségek és sportsérülések (izomfájdalmak, zúzódás, rándulás stb.) kezelésére alkalmas készítmények (pl. masszázs- és fürdőolajok, fürdősók) alkotórészeként is felhasználható.

Az Aromax Eukaliptusz illóolajat a mirtuszfélék családjába tartozó tasmániai eukaliptuszfa leveleiből és fiatal ágaiból vízgőz-desztillációval nyerik ki, mintegy 0,5-3%-os hozammal. E növény illóolaja hivatalos a VIIII. Magyar Gyógyszerkönyvben.

Figyelmeztetés!

Csecsemőknél és kisgyermekeknél kerülni kell az eukaliptuszolajat tartalmazó készítmények orrban és az orr környékén történő használatát.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455