Arkocaps Valeriana kapszula 45 db

A valeriana gyökér nyugtató hatású, így álmatlanság, ingerlékenység, lehangoltság és stressz okozta lelki bántalmak esetén alkalmazható. Az Arkocaps Valeriana kapszula használata nem vezet függőséghez, valamint nem okoz napközben tompaságot.

Leírás

Arkocaps Valeriana kapszula

Kiszerelés: 45 db

A macskagyökér népies nevei: baldrián, bádiánfű, fordulófű, hodolán, macskagyökönke, mezei nárdus, Szent Magdolna füve, valerián, terjékfű.

Az Arkocaps Valeriana kapszula hatékony nyugtatószer, alvási zavaroknál segít (enyhe altató), a túlterhelt szívet nyugtatja, de idegesség esetén is alkalmazzák. A macskagyökér alkalmazási területe kiterjed még a gyomor- és béltraktus idegi eredetű bántalmaira is. A természetgyógyászok szerint jó hatással szervezetünkre ideges eredetű szív- és érrendszeri zavarok esetén is.

Nyár elején Dél-Európában ódon falakon és a gátakon gyakran felfedezhető a rózsaszín virágokkal tündöklő valeriána. Amennyiben a növényt kiszárítjuk, különleges illata lesz, ami szinte mágnesként vonzza a macskákat, ezért szokták a valeriánát macskagyökérként is emlegetni.

Adagolás

Alváshoz 2 kapszula ajánlott vacsora közben, majd további 2 kapszula lefekvés előtt.
Relaxációhoz 1-1 kapszula reggel, délben és este étkezés közben.

Összetétel

Macskagyökér 350 mg fagyasztva őrölt teljes növénypor (kapszulánként)

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455